Tour de France 2019

Endelig er det klart for årets sykkelhøydepunkt, og hvilken TdF det er duket for i år…! Løypa er variert, den er intens og det blir 3 uker med action og mye moro!
De to første etappene går i Belgia, en flat etappe, og en lagtempo. Så skal rittet hjem..
For oss som spiller på oddsen har ikke arrangøren vært så hyggelig, og gode odds må man lete etter. Selvfølgelig, det dukker opp noen fine i løpet av touren, det gjør det alltid!

Jeg skal starte med første etappe, så kommer noen tips om hendelser i løpet av touren lenger ned i innlegget.

Touren åpner med en flat etappe i Belgia. 194,5 kilometer med noen små bakker underveis er nok ikke nok til å forhindre en massespurt. Det er en diskusjon som går igjen om denne etappen, og det er avslutningen. 500 meter med 5% stigning. Det trekkes frem kandidater som Sagan, Matthews, Ewan og hele gjengen. Oddsfavorittene er Groenewegen og Viviani, med henholdsvis 2.85 og 4.0 i odds. (Coolbet)
Jeg tror det er duket for et oppgjør mellom de to favorittene. Feltet kommer inn i den siste stigningene i høy hastighet, og både Jumbo Visma og QS-toget kommer til å være godt organisert. Bak disse ligger nok Sagan og Ewan og prøver å få hjulet til Groenewegen eller Viviani, noe jeg ikke har helt trua på at de klarer.

Spillet.

Dylan Groenewegwen vinner til 2.85 i odds, og jeg prøver et forsiktig spill på 2 units.

Så litt øvrige spill til årets TdF..

Dylan Groenewegwen vinner en etappe i løpet av touren? JA! Odds 1.30 (Coolbet)
Med 6 og kanskje 7 bra muligheter i løpet av årets tour, er jeg rimelig sikker på at Dylan tar minst en etappe. 1.30 er ikke odds, 1.30 er 30% rente! Han er den desidert raskeste i årets ritt, og det vil være en gedigen skuffelse for både han og Jumbo Visma om han ikke vinner etapper. Jeg setter 10 units på dette spillet.

Alexander Kristoff vinner en etappe? Ja! Odds 5.0 (Coolbet)
Alexander er en av de aller mest holdbare spurterne i årets ritt. Hans spesialitet er å spurte etter lange og harde etapper. Om det ikke er de lengste etappene her, så er det i alle fall noen harde som vil passe Alexander. UAE stiller med et lag som skal hjelpe Alexander i spurtene, og Dan Martin i fjellene. Dette kan nok føre til at Alexander må klare seg endel på egenhånd, men det har han bevist gang på gang at han takler. Jeg gir dette spillet 3 units.

Vinner klatretrøye: Dette er en nokså åpen konkurranse, og Alaphilippe er oddsfavoritt med 2.77 i odds. Han var overlegen i denne konkurransen i fjor, men jeg tror han vil få tøff konkurranse i år. Warren Barguil til 6.50 i odds blir mitt spill. Warren viser fin form og blei nettopp fransk mester på landevei. I 2017 var det nettopp Warren som tok klatretrøya, og jeg tror på en gjentakelse her. Litt dristig kanskje, men jeg setter 5 unit på denne!

Ønsker dere alle lykke til med spillene på årets tour!

Remi

Leave a Reply