Brasil v Peru 

 

Brasil møter Peru i Copa America-finalen i kveld – kan Tite lede de gule til deres første trofé på 12 år? Brasils vant 2-0 i semifinalen mot deres argeste konkurrent i Sør Amerika, Argentina. Brasil har skåret flest mål i turneringen hittil 10 mål, og gjennom et disiplinert defensivt spill har de ikke sluppet inn ett mål i turneringen. Selv om deres største stjerne (Neymar) har vært ute i denne turnerningen, har Roberto Firmino og Gabriel Jesus storspilt på topp for Brasil – de både scoret og assisterte hverandre i seieren over Argentina.

Peru har overrasket mange med å nå denne finalen. De har aldri vunnet denne turneringen, og var i finalen sist i 1975! Kan de nok en gang overraske, og slå Brasil på hjemmebane i kveldens finale? Brasil banket Peru 5-0 i gruppespillet, men det sto ingenting på spill i den matchen. I sluttspillet har Peru slått Uruguay på straffekonkurranse, og slo regjerende mester Chile relativt enkelt 3-0  i semifinalen.

Brasil er naturlige favoritter inn mot denne kampen med 1.32 som markedsledende hos betssongruppen. Peru-seier står høyt i kurs hos bookmakerne, og Pinnacle tilbyr hele 12.45 på seier til gutta fra inkaenes rike. Her er våre utvalgte til denne matchen:

 

22:00 Brasil v Peru. Brasil -1 @ 1.98 (Coolbet) 7 units 

Vi forventer ett massivt trykk på Maracana stadium i kveld, hvor det er plass til 87 000 tilskuere. De fleste kommer naturlig nok til å være brasilianere, og vi tror Peru skal få det rimelig tungt. Coolbet ligger absolutt høyest med 1.98 på denne, mens Unibet er helt nede på 1.80. Vi prøver på 7 units, og håper på en reprise fra gruppespillet!

Trauco (Peru) får kort @ 4.00 (Coolbet) 2 units 

Trauco skal få brynt seg på venstrebacken i dag, når Gabriel Jesus stepper inn for en skadet Willian. Jesus storspilte mot Argentina, og det blir en nøkkelfaktor for Peru å stoppe han!

Filipe Luis (Brasil) får kort @ 5.00 (Bet365) 2 units 

Luis var skadet i oppgjøret mot Argentina, men kan være klare her igjen hvis fitness-testen er godkjent. Luis har sanket kort jevnt og trutt gjennom karrieren, og vi synes 5.00 er fin odds i en finale. NB! Kan være at det er Alex Sandro som starter på venstrebacken istedenfor Luis, følg med på laguttaket som skal være klart rundt kl 21:00. 

 

 

Leave a Reply