TOUR DE FRANCE 2019 ROUTE STAGE 2: BRUSSELS – BRUSSELS

Ikke helt den åpningen jeg hadde håpet på, da Groenewegen gikk på trynet rett før mål, og dro med seg 2 uits ned i asfalten.. Men sånt skjer i en hektisk og nervøs spurt! Jumbo Visma melder på Twitter at Dylan er ok, og klar for nye forsøk!

Etappe 2 er en lagtempo, og den kan fort være litt mer åpen enn oddsen antyder.. Ineos 2.5 Jumbo Visma 4.0 Mitchelton 6.0 Quick step 6.0 og Sunweb 9.0 er de 5 største favorittene.

Ineos er første lag ut, og dette setter de i en litt vrien situasjon.. De må gi gass, men ønsker de egentlig trøya? Det tror jeg ikke! De har ingen interesse av å jobbe og slite nå i begynnelsen, og ser nok helst at noen andre bærer den gule trøya en god stund til.

Både Jumbo og Mitchelton vil nok mer enn gjerne ta denne etappen, og nettopp Mitchelton blr mitt tips på etappe 2. De stiller et godt lag, og de har denne etappen som et av tourens mål.

Mitchelton Scott vinner til 6.0 og 3 units

Leave a Reply