VM-finale!

Et flott mesterskap går mot slutten, og det er duket for finale når USA møter Nederland klokken 17:00 søndag ettermiddag.

USA – Nederland, 17:00

USA -1 (asian handicap) @ 1.80 7 units, Fansbet

USA er verdens beste fotballag, og selv om det er svært imponerende at Nederland har kommet dit, de er kommet, så har de også havnet på den “riktige” siden hvor de har sluppet å møte lag som f.eks. Frankrike, England og USA. Nederland var blant annet heldige som vant mot Japan i kvartfinalen, og man måtte også ut i ekstraomganger mot Sverige i semifinalen, noe som gjør at de også har noen ekstra minutter i beina, i tillegg til at de har én dag mindre med hvile.

USA har slått Frankrike (vertsnasjonen) i kvartfinalen relativt komfortabelt med 2-1, og hadde samme resultat mot England i semifinalen, selv uten Rapinoe som kanskje har vært mesterskapets beste spiller. Det er usikkert om hun spiller denne kampen eller ikke, men USA har et enormt godt fotballag, og Alex Morgan har blant annet vært i storform.

Jeg tror Nederland har vært såpass “heldige” med veien til finalen, at dette dessverre ikke blir så spennende som man ønsker i en finale. Litt som VM-finalen i fjor mellom Frankrike og Kroatia.

Lykke til!

Leave a Reply