Elfenbenskysten v Algerie

Kvartfinale i Afrikamesterskapet, hvor to av outsiderne til å vinne turneringen møtes til dyst. Flere av forhåndsfavorittene er ute av mesterskapet, og dermed kan denne kampen vise seg å være svært viktig. Hvem av Mahrez og Zaha tar seg videre til semifinalen? Her er våre spill i matchen, som starter klokken 18:00.

Youcef Atal får kort @ 3.50 (Unibet) 3 units

Fått 9 gule kort på 33 kamper denne sesongen, og skal opp mot Wilfried Zaha. Zaha er en av de som fremprovoserer flest frispark i Premier League!

Aissa Mandi får kort @ 5.00 (Bet365) 3 units

Mandi spiller til daglig i La Liga. Han har fått 19 gule kort på de to siste sesongene, og snitter ett kort omtrent hver tredje kamp han spiller. Spiller trolig høyre midtstopper, og blir dermed trolig å møte Zaha i dueller. Zaha meget rask og teknisk, Mandi er ekstremt treg.

Leave a Reply