Topper Fantasy med feite pengepremier til venneligaer

Coolbet lanserer sin egen Coolbet Fantasy Liga til åpningen av Premier League, der egne venneligaer er krydderet i det populære Fantasy Premier League-spillet. 

Så er vi der snart. Fredag kveld er Premier League tilbake med åpningskampen på Anfield mellom Liverpool og Norwich. 38 runder skal spilles før ligamesteren kåres. Hvem blir flopper, stjerner, bomkjøp eller helter.

Det er spørsmål som opptar langt flere enn ekspertisen. Derav svært mange nordmenn med et forhold til Fantasy Premier League.

Premier League blir ikke helt den samme uten den gleden og frustrasjonen Fantasy Premier League krydrer kamp-hverdagen med. 

Nå kan du gå sammen med vennene dine og lage en egen Fantasy Premier League, der Coolbet sponser pengepremiene og i tillegg deler bort en tur til England. 

-Her kan alt fra 2 til 200 eller enda mer gå sammen om å lage en egen Fantasy Premier League. Coolbet sponser prizepool med 100 kroner for hver spiller som er Coolbet-kunde eller 500 kroner for hver spiller som i tillegg åpner en Coolbet-konto, forteller talsmann Mikael Mellqvist i Coolbet. 

Tur til England i premie

Eneste forutsetning er at man i tillegg gjør et innskudd på 100 kroner på sin eksisterende eller nye spillekonto hos Coolbet. 

Et vennelag på 10 spillere kan med andre ord fort få 5 000 kroner i sponset premie fra Coolbet.

-Premier Leaguer er jo utrolig populært blant nordmenn, og det har også ført til at Fantasy spilles av veldig mange. Vi håper å være med på å krydre spillet enda mer med egne venneligaer. I tillegg til tung prestisje og ære, ligger det sponsede pengepremier i potten, sier Mikael Mellqvist videre. 

Spillselskapet har også sin egen ordinære Fantasy gående der det også er fete pengepremier i spill. Både månedlige og på sesongbasis. 

I tillegg til at vinneren får en tur til England i premie. 

Det er også 2 billetter i potten til første hjemmekamp på Tottenham Hotspur Stadium mot Liverpool. Den premien loddes ut til alle som blir med på Coolbet Fantasy League innen 26. august. 

Dette er de beste kjøpene og Fantasy-lagene

Coolbet sine ansatte ser selvsagt fram mot ligastarten på balløya, og i det norske teamet er lagsammensetningen av Fantasy-mannskapene inne i finjusteringsfasen. 

Liverpool-supporter Rolf Hansen har selvsagt funnet plass til røde spillere i sitt Fantasy-mannskap. 

-Jeg liker å bygge lagene mine bakfra, og da er det ikke mulig å komme unna Virgil van Dijk og Andrew Robertson. De hadde henholdsvis 208 og 213 poeng sist sesong. Noe som var mer enn de fleste offensive spillere. Selvsagt er dette bygd på at jeg tror Liverpool på ny slipper inn lite mål, kommer til mye innlegg fra backene og vil score en del mål på dødball. To spillere jeg mener er underpriset er Joshua King, som tar straffene for Bournemouth og fort scorer 14-15 mål i en god sesong for dette offensivt riggede mannskapet. Wolverhampton vil utfordre topp6, og der kan Leander Dendoncker være et lurt midtbane-uttak. 

Poker og casino-ansvarlig Eirik Thorvaldsen sitt lag ser slik ut:

-Salah og Arnold er et must. De Bruyne var mye skadet i fjor, men har sett veldig bra ut i pre-season. Jeg har troa på en stor sesong for han. Wolves har forholdsvis greit program i starten, bortsett fra Man Utd, så satser på magi på topp der. Milivojevic tar alle straffer, frispark og cornere for Palace. Han sanker mye poeng der, utdyper Eirik Thorvaldsen.

Sportsbook-ansvarlig Thomas Måleng sitt foreløpige laguttak ser slik ut:

-Dette er tett opp til slik det blir, men jeg gjør nok noen endringer inn mot fredag kveld. Det kan fortsatt skje noe på Deadline Day for eksempel, utdyper Thomas Måleng.

Mikael Mellqvist sitt Fantasy-mannskap ser slik ut:

, , , , , , ,

Leave a Reply