Stor tro på at Victor Hovland sikrer seg PGA Tour-card

Victor Hovland er all in på å sikre seg en hverdag som golf-proff i det Korn Ferry Tours-finals starter 15. august. 

Nordmannen jager 1 av 25 billetter til neste sesongs PGA Tour under turneringen i Portland. Der også Kristoffer Ventura vil være å finne på startstreken. Rygge-gutten er allerede klar for neste sesongs PGA Tour, som den andre nordmannen gjennom tidene. Den tredje kan bli Victor Hovland. 

Korn Ferry Tours er tre turneringer, der de 25 beste sammenlagt sikrer seg medlemskap i 2019/20-sesongen av PGA Tours. 

Victor Hovland var bare to plasseringer unna å klare nettopp det under Wyndham Championship sist helg. 21-åringen storspilte, men tour-kortet glapp akkurat for nordmannen. 

Dermed er Korn Ferry Tours siste sjanse til fast jobb på PGA Tours for Hovland. 

Spillselskapet Coolbet har stor tro på at Oslo-gutten ender topp 25, og dermed er å finne i det beste golf-selskap neste sesong.

-Victor Hovland har vært en sensasjon denne sesongen, og spilt virkelig god golf over tid. Vi er overbevist om at kometen ender blant de 25 beste sammenlagt i Korn Ferry Tours, og ser heller ikke bort fra at han kjemper om en topp 5-plassering, sier sportsbook-ansvarlig Thomas Måleng i Coolbet. 

Oddsen på Hovlands side

De tre turneringene rett utenfor Portland starter altså torsdag 15. august og fortsetter inn i starten av september. I potten ligger det 25 billetter til PGA-touren kommende sesong. 

Hovland skal konkurrere mot et felt, der 75 av spillerne er de beste fra Korn Ferry Tour-sesongen. Dette er golfens nivå 2, og langt mindre lukrativt enn sponsorbetalte PGA Tours. I tillegg kommer de 75 lavest rangerte spillerne fra PGA Tourens FedEx cup-poengliste inn i turneringen. 

De 25 beste fra Korn Ferry Tour-sesongen får PGA-kortet. Kristoffer Ventura er en av dem. Dermed gjenstår 25 ledige PGA-spots det skal spilles om i sluttspillet utenfor Portland. De tre turneringene i Korn Ferry Tours. 

Spillselskapet Coolbet serverer 1.25 i odds på at Victor Hovland er blant de 25 beste der. Tror du han ender topp 10 er betalingen 1,70, mens en topp5-plass prises til 2,40. Sammenlagt-seier i Korn Ferry Tours gir 5-gangen. Om du tror 21-åringen vinner minst 1 av de 3 turneringene er betalingen 3,70. 

Du kan også spille på Kristoffer Ventura sine prestasjoner under Korn Ferry Tours. 24-åringen er for eksempel en 2,25-oddser på å ende topp 25. 

, , , , ,

Leave a Reply