Slik kan du vinne NM i multikuponger

Spillselskapet Coolbets rause odds på OBOS-ligaen og Premier League la grunnlaget for de to første ukesvinnerne til NM i multikuponger. 

Coolbet slapp sist uke løs sin nyvinning Norgesmesterskapet i multikuponger. En konkurranse som går ut på å sette kupongen med høyest odds, eller flest vinnerkuponger hver uke.

Konkurransen går over 5 uker, der de to ukesvinnerne kvalifiserer for finalen i NM i multikuponger. Der venter en Norgesmestertittel og 25 000 kroner på hver av de to Norgesmesterne.  

I tillegg til ukespremie på 5 000 kroner, beholder selvsagt vinnerne premien på odds-kupongene sine. 

Allerede den første uken var interessen solid rundt NM i multikuponger, og sportsbook-ansvarlig Thomas Måleng merket spesielt stor pågang når de populære ligaene sparket i gang helgen. 

-Vi er kjent for å ha best odds i markedet på de fleste ligaene, og våre kunder er prisbeviste når de setter sine spill. Blant annet har nordmenn hatt happy days i flere runder av OBOS-ligaen, og Premier League gir ofte seier til topplagene. Vi registrerte spesielt stor pågang av spill til NM i multikuponger når søndagen såvidt hadde kommet i gang. Kanskje ikke så rart. Det var en fantastisk dag for spillere som liker god odds og god fotball, sier sportsbook-ansvarlig Thomas Måleng i Coolbet. 

Verdens beste odds 

Søndag hadde spillselskapet Coolbet verdens beste odds på seier til Manchester United. Det kostet spillselskapet dyrt, men ga ditto mange fornøyde odds-kunder. Samtidig var det på nytt favoritt-bonanza i OBOS-ligaen. 

6/8 favoritter innfridde på nivå 2, og vinnerbongen til uke 1 av NM i multikuponger var en snerten 88-oddser. Både Manchester United og Aalesund var å finne i boet i tillegg til blant annet Bodø/Glimt-seier og uavgjort på Leicester-Wolverhampton.

Kamper Coolbet var markedsledende i odds på. Noe den første ukesvinneren Magnus Roterud utnyttet til fulle.

Om du skal spille med overskudd over tid, er det uvurderlig viktig å hele tiden spille til markedets beste odds. Der ligger den marginen som gjør at du kan holde odds-regneskapet i pluss. 

Coolbet har blitt kåret til Norges beste bookmaker, mye på grunn av sin meget konkurransedyktige odds. 

-Om du ser på sammenligningssiden maxgevinst.com ser du raskt at vi ofte er best i markedet på dine objekter. Sjekk oddsen som vi sier, så vil du også hele tiden få den maksimale gevinsten når du vinner, sier talsmann Mikael Mellqvist i Coolbet.

Det er dog to måter å bli Norgesmester på i NM i multikuponger. Både på høyest odds og antall multikuponger med gevinst hver uke. 

Du må ha minst fire kamper på kupongen til en minimumsodds på 6.

Olav Eliassen vant den ukes-konkurransen med 5 kuponger.

Slik kan du vinne NM i multikuponger

Uke 2 med NM i multikuponger er i gang. På nytt skal både den kupongen med høyest odds, samt den spilleren med flest vinnerkuponger kåres. Da er det en god begynnelse å ta en sjekk på maxgevinst.com

Runde 2 i Premier League spilles til helgen, og der er Coolbet på nytt suverent markedsledende. 

Samtidig kjører OBOS-ligaen for fullt. Det er en liga som har gitt flere stor-vinnere med multikuponger hos Coolbet denne sesongen. 

Dermed kan det være et smart sted å kikke etter objektene som kan gjøre deg til Norgesmester i multikuponger. 

, , , , , ,

Leave a Reply