Dette er oddsfavorittene i Poker-NM

Spillselskapet Coolbet er ute med odds på alle spillere til Poker-NM i Stokke 27. august – 2. september.

Det er det femte norgesmesterskap i poker på norsk jord. For andre år i rad er det Oslofjord Convention Center i Melsomvik som er mange pokerspilleres adresse i månedsskiftet august/september.

Nesten 3 000 spillere sjekket inn i 2018, der 7 Norgesmestere ble kåret. Denne sommeren spilles det 15 turneringer i Vestfold, der 8 er tittel-turneringer.

Gjevest av dem alle er selvsagt main event, og tradisjon tro er spilselskapet Coolbet ute med både vinnerodds, finalebord-odds og In the money-odds.

Mesterskapet savner profiler som Preben Stokkan, Jonas Gjelstad og Espen Solaas, og spillselskapet Coolbet utroper dermed Felix Stephensen til main event-favoritten.

29-åringen er en god 70-oddser på å vinne main event. Eventuelt kan du hente ut 10-gangen på at Stephensen er topp 9 eller 3 i odds på at han er i pengene under den mest prestisjefulle NM-øvelsen.

Poker-favorittene

Stephensen er mest kjent for sin andre plass i Las Vegas under WSOP i 2014, men er også tidenes første Norgesmester på norsk jord i main event. Det skjedde på Gardermoen året etter, som var det første av totalt tre NM i området rundt landets hovedflyplass.

Vegard Nygaard vant NM main event i Dublin i 2014, og blir på nytt en av favorittene til å gjenta bedriften på norsk jord. Spillselskapet Coolbet betaler ut 75 ganger innsatsen på den bedriften. Andre muligheter er en innsats på topp9, som altså er å satse på at Nygaard er en av de som spiller finalebordet, til 10 i odds. Om du tror Nygaard er blant de som henter seg pengepremie er oddsen 3.

Pokerpresident Sigurd Eskeland har tilhørt Norgeseliten siden tidlig 2000-tallet og betaler også ut 75 i vinnerodds, 10 i odds på å rekke finalebordet, samt 3,50 på en sluttplassering blant pengepremiene.

Pokerprofilen Johnny Lodden mangler en NM-tittel, og Rogalendingen er trolig meget innstilt på å hente den hjem fra Vestfold. Det priser Coolbet til 80 ganger innsatsen. Eller respektive 10 i odds på finalebord og 4 ganger pengene på at Lodden er nettopp blant de som får pengepremie.

Romsdalingen Daniel Sæther ble nummer 3 i Dublin-NM i 2017, der Kristoffer Skolem vant main event. Sæther-gull betaler også 80 ganger pengene i Vestfold. 10-gangen betales ut på finalebord eller de siste 9 plassene, mens in the money honoreres med 4 ganger innsatsen i retur.

Ellers er Yngve Steen 80-oddser og Kenneth Strandli 90-oddser som de to siste spillerne foreløpig under 100 i vinnerodds av årets main event av NM på norsk jord.

Oppdatert odds finner du her.

, ,

Leave a Reply