Indre Østland-kretsmesterskap i gratistipping

Lørdag er det innleveringsfrist for Coolbets populære Indre Østland-kretsmesterskap i gratistipping. Her er ekspert-tipsene som kan sende deg til England. 

Spillselskapet Coolbets kretsmesterskap i gratistipping ruller gjennom Trøndelag og Indre Østland denne uken. I potten ligger en kretsmester-tittel og en tur til England, der alle kretsmesterne Norge rundt møtes til den store finalen.

Ti kamper skal tippes med resultat. Det gir høyest poengscore.

Riktig resultat – 10 poeng

Kampvinner + riktig antall mål for ett av lagene – 6 poeng

Kun kampvinner – 3 poeng

Kun riktig antall mål for ett av lagene – 1 poeng

Kretsmesteren får lov til å ta med seg en ledsager på arrangøren Coolbets regning til finalen i England i desember.

Les mer: Disse er kretsmestere i gratistipping

Coolbet kjører også et tilbud til nye kunder i sommer. Så snart man har åpnet spillekonto, skriver mann inn sommertilbud på bonussiden og får et gratisspill på 300 kroner. Dette spillet kan du sette på hva som helst i sportsbook, og du beholder premien i sin helhet. Slik tester du ut spillselskapet som er kåret til bransjens beste av tippe- og fotballavisen Tips. Helt gratis.

Indre Østland-kretsmesterskap i gratistipping

Kretsmesteren i gratistipping har allerede blitt kåret i OsloAkershus, Østfold SunnmøreNordmøre og RomsdalSogn og FjordaneTelemarkVestfoldBuskerud, Hordaland, Rogaland og Agder til den store finalen i England i desember.

Slik går Coolbet sitt kretsmesterskap i gratistipping landet rundt, der hver fotballkrets skal ha en kretsmester.

Denne uken skal det avgjøres i fotballkretsene Trøndelag og Indre Østland.

Det koster altså ingenting å delta. Du må bare ha en spillekonto hos Coolbet.

Samme spillselskap kjører også odds på alt av lag i lavere divisjoner denne og neste uke i de to nevnte fotballkretser.

Tippekupongen for Indre Østland har innleveringsfrist lørdag 17. august klokka 13.00.

KM i gratistipping: Kretsmesterne vinner tur til England

Her er eksperttipsene til breddefotball-ekspert Rolf Hansen, som følger norsk fotball tett på alle nivå Norge rundt.

Fart – Lyn

Toppserien kvinner. Viktig bunnkamp. Lyn dunket ned Vålerenga 1-0 nest sist. Samme runde som Fart tok sesongens første seier med 1-0 mot Stabæk. Gjestene med fordel her, men ingen lett bortekamp på Vang. Vi går for en målfattig U, men dette er ganske så åpent.

Eidskog – Toten

4.divisjon. Toten tatt 33/39 poeng og leder tabellen to poeng foran Løten. En kamp mindre spilt, og vant altså det omvende oppgjøret i mai 15-0. Kan ikke se annet enn en klar B. 0-4.

Valdres – Fyllingsdalen

Norsk Tipping-ligaen. Valdres skal ha for å fullføre sesongen, men her venter en ny tøff opplevelse for unge fotballsinn. 0-12 eller i alle fall to-sifret på nytt.

Kolstad – Nybergsund Trysil

Norsk Tipping-ligaen. Kolstad utfordrer Rosenborg2 og Ranheim2 om opprykket Nybergsund Trysil må passe seg for nedrykksstreken. Ligner en kontrollert H dette. 3-0 eller 3-1.

Melhus – Gjøvik Lyn

Norsk Tipping-ligaen. To lag som ikke har fått til mye etter sommerpausen, men klart lysest på Gjøvik. Det glipper mye for Melhus nå, og gjestene spiller ikke uavgjort. Opptur i Trondheim og 0-1 eller 0-2.

Orkla – Brumunddal

Norsk Tipping-ligaen. Orkla vant vårkampen 2-1 i Brumunddal, men har siden gjort seg bort mye. Seire mot håpløse Steinkjer og svake Verdal. Brumunddal formlaget av disse to uten tap siste 5. Trenger fortsatt poeng for å komme unna nedrykksplassene. Henter alle tre i en knapp seier her. 1-2 eller 0-1.

Mjølner-Elverum

PostNord-ligaen. Et ekstremt viktig bunnoppgjør i Narvik, der hjemmelaget virkelig trenger alle tre poeng. Det er tungt på reise sørover. Elverum fra opptur borte mot solide Grorud til hjemmetap mot gode Sotra. Gjestene best, men får fort reisesyke mot desperate verter. Vidåpent. Helfrekt 2-0-tips.

HamKam – KFUM

OBOS. KFUM vant senest 23. juni 2-0 hjemme på Ekeberg, og ser ut som et eventyr uten slutt foreløpig. Kom altså opp via playoff sist høst, og har tatt OBOS med storm. HamKam i bedring, men tapte i Grimstad senest. Seire hjemme mot Sandefjord og i Sandnes før det. Jevnt og tett. 1-1.

Raufoss – Ullensaker/Kisa

OBOS. To lag som prøver å klore til seg en playoff-plass. Noe som vil være en sensasjon av det nyopprykkede hjemmelaget, mens det var mer forventet at Trond Fredriksens Kisa skulle være der oppe bak topp3. Begge lag skuffet de siste uker, men ingen tvil om at gjestene trenger alle poeng her. Om de får det gjenstår å se, men vi heller i favør av en knapp B. 1-2.

Nest Sotra – Kongsvinger

OBOS. Nivå 2 har hatt flere rene favorittpregede runder denne sesongen, men denne helgen ser det ikke rett fram ut. Kongsvinger med 1-0-opptur hjemme mot Raufoss sist, men får trolig det langt tøffere i vest. Lukter 1-0 eller 2-1 av denne.

, , ,

Leave a Reply