Trøndelag-kretsmesterskap i gratistipping lørdag

Lørdag er det innleveringsfrist for Coolbets populære Trøndelag-kretsmesterskap i gratistipping. Her er ekspert-tipsene som kan sende deg til England. 

Spillselskapet Coolbets kretsmesterskap i gratistipping ruller gjennom Trøndelag og Indre Østland denne uken. I potten ligger en kretsmester-tittel og en tur til England, der alle kretsmesterne Norge rundt møtes til den store finalen.

Ti kamper skal tippes med resultat. Det gir høyest poengscore.

Riktig resultat – 10 poeng

Kampvinner + riktig antall mål for ett av lagene – 6 poeng

Kun kampvinner – 3 poeng

Kun riktig antall mål for ett av lagene – 1 poeng

Kretsmesteren får lov til å ta med seg en ledsager på arrangøren Coolbets regning til finalen i England i desember.

Les mer: Disse er kretsmestere i gratistipping

Coolbet kjører også et tilbud til nye kunder i sommer. Så snart man har åpnet spillekonto, skriver mann inn sommertilbud på bonussiden og får et gratisspill på 300 kroner. Dette spillet kan du sette på hva som helst i sportsbook, og du beholder premien i sin helhet. Slik tester du ut spillselskapet som er kåret til bransjens beste av tippe- og fotballavisen Tips. Helt gratis.

Trøndelag-kretsmesterskap i gratistipping

Kretsmesteren i gratistipping har allerede blitt kåret i OsloAkershus, Østfold SunnmøreNordmøre og RomsdalSogn og FjordaneTelemarkVestfoldBuskerud, Hordaland, Rogaland og Agder til den store finalen i England i desember.

Slik går Coolbet sitt kretsmesterskap i gratistipping landet rundt, der hver fotballkrets skal ha en kretsmester.

Denne uken skal det avgjøres i fotballfylkene Trøndelag og Indre Østland.

Det koster altså ingenting å delta. Du må bare ha en spillekonto hos Coolbet.

Samme spillselskap kjører også odds på alt av lag i lavere divisjoner denne og neste uke i de to nevnte fotballkretser.

Tippekupongen for Trøndelag har innleveringsfrist lørdag 17. august klokka 13.00.

KM i gratistipping: Kretsmesterne vinner tur til England

Her er eksperttipsene til breddefotball-ekspert Rolf Hansen, som følger norsk fotball tett på alle nivå Norge rundt.

Rørvik – Kvik

4.divisjon. Kvik vant den omvendte 4-2 under vårsesongen, men siden har lagene tatt hver sin retning formmessig. Kvik gikk i tørke rundt 17. mai, men tilbake på sporet to siste. Rørvik med 8 uten tap. Mye mål er det garanti på her. 4-3 eller 3-2?

Trygg/Lade – Tynset

4.divisjon. Toppoppgjør, der Trygg/Lade vant 2-1 i det omvendte oppgjøret. Tynset topper et poeng foran vertene på tabellen. Begge lag vant stort i første kamp etter sommerpausen, men vi sitter med en følelse på at hjemmelaget har mest inne av disse to. 2-1.

Vanvik – Fram

4.divisjon. To lag som sliter i motvind, der fire poeng skiller fra vertene på nedrykk til Fram. Klar fordel gjestene som tapte 1-2 i første kamp etter ferien sist hjemme mot et sterkt Blink2-lag. Alvestad karantene etter sitt røde sist for Vanvik. 0-2.

Sverresborg – Røros

4. divisjon. Røros vant den omvendte 4-0 under vårsesongen, som kulminerte med 0-10 borte mot Trygg Lade. Sverresborg fire strake, og får sin revansje i Trondheim by her. Trolig type 3-0 eller mer.

Odd – Rosenborg

Eliteserien. Odd sesongens store overraskelse sammen med Bodø/Glimt. To massive forfall i Oldrup Jensen og Ruud til denne, og går inn i en viktig periode med tanke på sjanser til både seriegull og medaljer. Rosenborg sist i gruppespill i Champions League i 2007, og er kun en Zagreb-tur og Dinamo-besøk på Lerkendal unna retur i det beste selskap. Koteng kan gå fra idiot-erklært til kandidat til å stå på sokkel utenfor Lerkendal. Fotballens mange tilfeldigheter. Vertene svekket, gjestene tenker Europa. Får vi 1-1?

Byåsen – Sola

PostNord-ligaen. To lag som rykket opp sist høst og som drar ned igjen i høst. Vinneren her skaffer seg dog et lite håp om fortsatt fornyet kontrakt. Opptur i Fredrikstad sist etter sommerpausen for Byåsen. Tar denne 2-1 eller 2-0?

Nardo-Arendal

PostNord-ligaen. Nardo nesten konkurs i vinter, men fikk samlet trådene til å berge sesongen på nivå 3. Nummer 10 i rad. Imponerende, men nå er det bratt utforbakke, og det blir en kamp mot å styre unna stupet ned i Norsk Tipping-ligaen. Arendal umulig å forstå seg på. Tap i Levanger og sist hjemme for sjokket Kvik Halden. Er ikke enkelt å møte Nardo, mye mål har vi liten tro på. Nissekollen gir hjemmeseier 1-0? Dette er dog vidåpent.

Sandviken – Trondheims/Ørn

Toppserien damer. Sandviken tittelutfordrer, men møter et gjerrig Ørn-mannskap. 1-0 eller 2-0?

Hødd – Stjørdals-Blink

PostNord-ligaen. Hødd litt uheldige som ikke fikk minst poenget fra bortekampen mot Brattvåg, men er et av flere lag som må se seg bakover mens man egentlig ønsker å se motsatt vei på tabellen. Tatt 13/19 poeng hjemme på Høddvoll. Blink ikke akkurat svekket sine opprykkssjanser i sommer, og går for å fullføre det man la grunnlaget for under vårsesongen. Det lukter defensivt trøbbel for Hødd, og totalt en del mål av denne kampen. 2-3 eller 2-4?

Ranheim – Molde

Eliteserien. Ranheim slo til i Haugesund etter seierstørke siden 26. mai. Sliter med de offensive relasjonene, og trener Svein Maalen går en stri høst i møte. Klarer han å holde mirakelskuta flytende i toppetasjen? Molde med e-cup og titteljag i Eliteserie uke inn og uke ut, men håndterer det godt foreløpig. Vinner denne kampen om tankene er rett sted. 0-2/1-3?

, , ,

Leave a Reply