Spiller høyt i Poker Run Lofoten

Spillselskapet Coolbet er ute med vinnerodds på det kombinerte billøpet og high card-konkurransen Poker Run Lofoten.

Bak Poker Run Lofoten står det en kameratgjeng med bilinteresse over gjennomsnittet fra Østlandet. Konseptet er enkelt. Feltet med sjåfører kjører bilene sine nordover mot Trondheim og videre til Lofoten. Underveis i billøpet trekkes det kort.

Til slutt er det den sjåføren med høyest kortverdi sammenlagt som kan smykke seg med champion-tittelen.

-Vi har alltid vært en kameratgjeng som har vært bilinteresserte. I fjor bestemte jeg meg for å lage en tur der de som ville være med kunne melde seg på. Turen gikk da på de fineste veiene Vestlandet hadde å by på. Vi var da 15 personer og 10 biler. Turen var såpass vellykket at jeg jeg satt meg ned etter endt tur for å planlegge en ny tur i 2019. Nord Norge har både natur og veier som fristet veldig og vi bestemte oss for at Lofoten ble målet for 2019. Årets tur går under navnet “Poker Run Lofoten” der vi totalt er 20 personer fordelt på 12biler, forteller initiativtaker Truls Claussen.

Vinnerodds på feltet

Årets biler er fra merkene Porsche, Ferrari, Bmw, Ford, Nissan og Alfa Romeo. På startstreken står det i overkant av til sammen 6000 hestekrefter. I tillegg til bilkjøring blir det sosialt, hyggelig og moro underveis langs ruta. Der alle sjåførene trekker kort på hvert pit stop.

Ved retur Trondheim lørdag 7. september er det seiersseremoni basert på samlet kortverdi. Det benyttes forøvrig en ordinær kortstokk med standard kortverdi. Bortsett fra at esset teller 15 poeng og joker 17 poeng.


-Noen favoritt av oss er det naturligvis vanskelig å forutse da det skal trekkes tilfeldige kort. Vi får håpe undertegnede går av med seieren etter en god dose flaks og god karma. 

Løpets favoritt?

Oddssetterne tror det blir jevnt og tett i mål, men for den som treffer er det 12 ganger innsatsen i retur om du spiller på startstreken. Underveis etter som kortverdien blir kjent, vil oddsen justeres slik at det er mulig å kjøpe seg spill til høyere odds enn 12.

Her ser du noen av bilene som skal konkurrere i Poker Run Lofoten:

 

, , ,

Leave a Reply