Hattrick eller smultring for mål-Martin

Martin Rosmæl Kløvstad scorer enten hattrick eller går målløs av banen i 5. divisjon Trøndelag. Spillselskapet Coolbet er ute med drømmeodds på hva 15-målsmannen gjør onsdag kveld.

Det å score 15 mål på 11 kamper er bra, uansett nivå.

I norsk 5. divisjon er det sikkert noen som har bedre snitt, men vi tviler på at noen matcher Martin Rosmæl Kløvstad sin statistikk. Enten scorer han ikke, eller så gjør han nøyaktig 3 mål.

Alvdal IL har spilt 11 kamper i årets 5. divisjon, og Martin har gjort nøyaktig 3 mål i fem kamper, men har gått målløs av banen i de øvrige seks! Fjerde sist så det lenge svart ut for Martin, men fotball spilles til fløyta går. I en leken avslutning på kampen, scoret selvsagt Martin i det 88., 89., og 90. minutt. Det skulle da bare mangle.

Deretter har Martin Rosmæl Klævstad gått inn i den reneste måltørken med smultring i tre strake kamper. Serieledelsen til Alvdal er uansett ivaretatt med 5 av 9 poeng.

Det store spørsmålet er om toppscoreren nå våkner fra dvalen og dunker inn sitt sjette hattrick for sesongen?


Onsdag kveld er det hjemmekamp mot tabelltreer Nidaros, og Coolbet gir odds på hvor mange mål gutten med hattrick-skoa scorer.

Nidaros har en kamp mindre spilt, 7 poeng færre og vant faktisk vårkampen hjemme mot Alvdal med 3-1.

Vi tror både Alvdal og Martin får revansje. Hattricket kan du kjøpe til snertne 10 i odds.

Foto: Jan Kristoffersen/alvdalmiv.no

, , ,

Leave a Reply