Blank GW 31

Anbefalt keeper

Lukasz Fabianski (4.8) – Hjemmekamp mot Huddersfield venter for fantasylegenden Fabianski. Denne kampen ender fort med CS for West Ham som trenger en 3 poenger igjen.

Anbefalte forsvarsspillere

Nathan Aké (5.1) – Newcastle hjemme venter for Eddie Howe´s menn. Aké kan plutselig finne på å være villmann i motstanderens felt og få med seg offensive poeng fra corner og frispark. Også gode muligheter for CS her.

Ricardo Pereira (5.4) – Endte 0-0 i forrige oppgjør mellom disse lagene.  Pereira er en meget offensiv back som fort klarer å ta med seg offensive poeng. Også muligheter for Leicester med CS i denne matchen.

Anbefalte midtbanespillere

Sadio Mane (9.9) – Du verden for en form han er i nå. Herjet med Bayern sitt forsvar i midtuka og møter nå Fulham borte til helga. Her er det veldig gode muligheter for at han fortsetter den mildt sagt gode formen. 4 mål i serien på de siste 3 kampene.

thumb_70925_default_news_size_5.jpeg
Mer å juble for Mané og Liverpool i denne runden? Vi har troa

Eden Hazard (10.9) – Valgt av 30,4% og viste i forrige helg hvorfor han er så viktig for dette Chelsea laget. 1 mål og 1 assist på de siste to kampene. Møter Everton som kan være en hard nøtt å knekke, men da er det enda viktigere at Hazard stepper opp og tar på seg ansvaret.

Anbefalte angrepsspillere

Jamie Vardy (9.0) No Vardy no party? 4 mål og 1 assist på de siste 3 kampene er veldig imponerende av Vardy. I en såpass spesiell runde kan Vardy være en avgjørende mann for at man skal stå med grønne piler etter runden.930395074.jpg.0

Callum Wilson (6.4) – Tilbake med mål og assist i forrige runde. Valgt av 17% av lagene før denne runden, og det tallet kommer nok til å stige jo nærmere deadline vi kommer. Er gode muligheter for at han også i denne runden kommer til å snike med seg målpoeng.