ComeOn!

ComeOn! Er Norges tredje største spillselskap, og har opplevd enorm vekst de siste årene takket være at de har gitt kundene et solid produkt. De tilbyr en jordnær og «chill» atmosfære på sine sider. ComeOn! ønsker at alle kundene skal kose seg når de spiller på roulette, odds, poker eller noen av de andre produktene de tilbyr.

Velkomstbonus

Alle nye kunder hos ComeOn! får en fantastisk innskuddsbonus på utrolig 500%. Setter du inn 100 kr får du hele 600 kr å spille for. Et tilbud få andre spillselskap kan matche med andre ord. ComeOn! Har også andre velkomstbonuser. Skulle du ønske å spille for litt mer så kan du få hele 5000 ekstra kroner å spille for ved å sette inn 5000 kr. Du kan dermed velge mellom to veldig gunstige innskuddsbonuser. I tillegg til velkomstbonusen får nye kunder i tillegg 50 kr gratis på den norske favoritten Jackpot 6000. KLIKK DEG INN HER FOR Å BENYTTE DEG AV VELKOMSTBONUSEN

Tier’n

Hver runde i Eliteserien har ComeOn! en konkurranse gående hvor man skal prikke inn 10 riktige på tippekupongen. Får man mange nok riktig kan man vinne jackpotten. Denne jackpotten bygger seg opp for hver runde som går hvor ingen vinner jackpotten. Tidligere har potten kommet opp i 230 000 kr som ble delt ut under 2017-sesongen. Tier’n er en meget populær og spennende konkurranse som det anbefales å delta i. SPILL PÅ TIER´N HER!

#chillogspill

Hos ComeOn! er det viktig at kundene kan «chille og spille», og på Twitter har de en kampanje gående ukentlig hvor man kan vinne gratis penger inn på kontoen ved å gjette på spørsmål som ComeOn! stiller ofte flere ganger hver eneste uke på sin Twitter-konto.

ComeOn! har også en hel haug av andre spennende kampanjer og konkurranser på siden sin som man ikke bør gå glipp av. Man får blant annet ComeOn!-poeng når man er inne på siden og spiller. Du får til og med ComeOn!-poeng ved å logge inn på siden. Disse poengene kan du veksle inn og få premier. I tillegg har de et bredt tilbud av odds på de største ligaene, men også de mindre ligaene. Sett inn penger trygt og enkelt på vår nye innskuddsside! Du kan velge mellom et bredt utvalg av innskuddsmetoder som bankkort, paysafecard, mobilbetaling, e-lommebøker og bankoverføring. Følg ComeOn! på Twitter så du får med deg neste #chillogspill konkurranse!». ComeOnNorge (Twitter).

HAR DU IKKE EN BRUKER HOS COMEON ANBEFALER VI Å LAGE DET NÅ. SETT INN 100 KRONER, OG SPILL FOR 600 KR VED DITT FØRSTE INNSKUDD. REGISTRER DEG VED Å TRYKKE PÅ BILDET UNDER! 

Comeon_497x334