Coolbet

coolbet-logo-full

Denne bookien har sponset en del tusen på konkurransene våre de siste månedene, noe vi er evig takknemlig for. Coolbet tilbyr spillerne sine det aller meste innenfor sport, og har også enkelte ganger spill som ingen andre bookies tilbyr. Ut i fra våre erfaringer ligger oddsen hos denne bookien jevnt høyt, og er alltid en av de beste på markedet når vi går igjennom våre potensielle spill. Kundeservicen og samarbeidet vi har hatt med Coolbet de siste månedene har vært upåklagelig; punktlig, ærlige og rettferdige.

Coolbet har en målsettingen om å være den mest transparente bookien på markedet, og er åpne med alt fra regnskap til totalomsetning på hver enkelt kamp. De har også gått i gjennom marginen hvert enkelt spillselskap belager seg på i løpet av et år, det vil si hvor mye de regner med å tjene/tape. Coolbet har belaget seg på å tjene mindre penger på hver enkelt kunde enn sine konkurrenter. 

Se hva andre har spilt

En annen kul og nytting mulighet ved å spille hos Coolbet er at man hele tiden kan se den totale omsetningen på de ulike kampene. Ved å klikke på €-symbolet ved siden av en kamp så vil du se den faktiske omsetningen og antall spill for en spesifikk kamp. Du kan bruke denne informasjonen for å tilegne deg kunnskap om hvor spillene er plassert, eller bare på grunn av ren nysgjerrighet.

no_stats_img_1464274788918

Omsetningen viser spill lagt før kampstart. Om ikke så lenge kommer den også til å vise omsetningen på spill plassert live. Merk at du kun kan se den faktisk omsetningen når du er logget inn på kontoen din.

 

Bonuser og kampanjer

Coolbet tilbyr kundene sine en innskuddsbonus på 100 % opptil 2000 NOK. Det vil si at du kan sette inn 2000 NOK og ha 4000 NOK å spille for. Meget solid innskuddsbonus, dette. Videre har de også en del tilbud i form av ukentlige konkurranser som vi i Oddshjelpen har deltatt i flere ganger; Snowball, double up & tripple up.

Double Up – Her skal du sette en combo med spill til over 2 i odds hver dag i løpet av uke, og man har muligheten til følge med gjenværende konkurrenter på deltakerlisten som Coolbet oppdaterer jevnlig. Husk å melde deg på hver mandag og ha sjansen til å vinne jackpotten (her må dere se på siden hva beløpet er ettersom dette vil variere mellom 50,000 og 100,000 kr)! – Link finner dere under kampanjer på mandagene.

Triple Up – Dette er omtrent det samme som Double Up, bare at det varigheten er i tre dager; Fredag, lørdag og søndag. Her gjelder det å sette kombinasjonsspill med over tre i odds, tre dager på rad. Om du skal ha litt ekstra helgemoro kan du melde deg på Triple Up og ha sjansen til å vinne både en fin oddspremie + en andel av jackpotten på 20,000 kr – Triple-Up

Videre er også Coolbet flinke til å være mobile, det vil si at de hele tiden lager konkurranser og tilbud ut i fra hva sportsverden har å by på. Er det en stor tennisturnering, så har man konkurranser knyttet til denne. Er det en lignende basketturnering, så lages det konkurranser her også. Det gjør at det alltid er morsomt og interessant å være spiller hos Coolbet.

Har du ikke en bruker hos Coolbet allerede, så anbefaler vi i Oddshjelpen å registere seg i dag via denne linken! Her får du en 100%-bonus på ditt første innskudd opp til 2000 NOK.

https://www.coolbet.com/no/refer/Edoafz-L