Fansbet

Velkommen til Fansbet – det eneste spillselskapet som tilbyr et unikt belønningssystem der du og dine medsupportere av laget du elsker kan dra fordeler, selv om du ikke vinner hver gang!

For supportere av all sport, enten de du holder med blir sett av 500 eller 50 000 hver uke – dette er virkelig sportspill slik det burde være. Men hvordan fungerer det?

Enkel, oversiktlig, dynamisk og effektiv. Fansbet er en særegen spillplattform – det eneste spillselskapet i verden som knytter de som elsker sport sammen ved å dele ut halvparten av netto overskudd direkte med supporterne.

Høres det komplekst ut? Vel, det er det ikke!

Via vår «Fan Partner»-ordning skriver du inn hvilken klubb du holder med når du registrerer deg, og derfra kan du velge din lokale klubb/organisasjon for å motta midler kvartalsvis – vi sporer spillene dine og gjør alt arbeidet for deg.

Fansbet sikrer åpenhet og sørger for et genuint samhold med supportere ved å samarbeide med nøye utvalgte, pålitelige og akkrediterte supportergrupper og komiteer, som selv bestemmer hvor og når pengene som blir sendt tilbake til dem blir brukt til å hjelpe sine fans. Enten det er å bidra til å samle inn penger til å kjøpe en eierandel i klubben, subsidiere billetter, reiser eller andre viktige supporterrelaterte saker.

Dette er betting der alle vinner og er den perfekte måten å støtte laget ditt på, hvor du kombinerer spenningen det er å sette et vinnende spill med tryggheten og tilfredsheten det er å vite at en del av alle tapende spill blir returnert til fordel for supporterne av laget ditt. Det er faktisk så enkelt.

Sett et vinnende spill og få utbetalt øyeblikkelig på tradisjonell måte, eller hvis du skulle finne på å tape, vær sikker på at ved å bruke Fansbet, vil du være med på et lag som gir deg mer. Vi er det eneste spillselskapet som virkelig gir tilbake til supporterne.

Kunne du tenkt deg å ta del i dette? Register deg ved å trykke på bildet under, og få en velkomstbonus på 100 % opptil 1000 NOK. 

 

Skjermbilde 2018-08-19 kl. 21.32.28.png