Gameweek 10

Billig forsvar

Holebas (4.8). Watford tar i mot Hudersfield som tapte mot Liverpool forrige helg. Har levert både mål og assist hittil i sesongen, og det kan fort bli mer av det nå. Vært bankers på laget så langt denne sesongen, og starter nok i morgen også.

Premium forsvar

Andrew Robertson (6.3). Nok en uke med Robertson inne blant våre utvalgte. Meget solid opptreden mot Røde Stjerne i midtuka, CS og assist leverte han der. Møter nå Cardiff hjemme, som bør resultere i en CS og masse offensive bidrag fra Skotten.

Billig midtbane

Ryan Fraser (6.0). Står med 51 poeng så langt i sesongen. 3 mål, 3 assist og 3 CS har Fraser prestert. Møter nå Fulham borte i London og det bør bety offensive poeng for Fraser og Bournemouth.

Mid Range midtbane

Mesut Özil (8.4). Liten joker her nå, Özil var leken i forrige match og serverte oss 1 mål og 1 assist. Møter nå Crystal Palace på bortebane i det som kan bli nok en fin match for Arsenal. Emery´s gutter har sett veldig solide ut en god stund nå, og kan være verdt å få 1-2 av disse inn på fantasylaget ditt.

Premium midtbane.

Mohamed Salah (12.8).  Nå må det snart løsne skikkelig for Salah. Viste seg nok en gang fram i midtuka mot Røde Stjerne i CL. 2 mål og virket som førstevalg på straffespark med Milner ute.  Møter Cardiff hjemme på Anfield, som bør resultere i nok en CS.

thumb_67015_default_news_size_5

Premium angrep

Pierre Emerick Aubameyang (10.8). Møter Crystal Palace borte i helga. Har scoret 4 på sine siste 2 kamper og har sammen med resten av laget sett veldig solide ut. Samarbeidet mellom Özil og Aubameyang så veldig bra ut i forrige match mot Leicester, og det er nok ikke umulig at de fortsetter i samme stil til helga.

Billig angrep

Danny Ings (5.6). Newcastle hjemme på St.Marys venter for Southampton kommende GW. Newcastle har sluppet til 132 skudd på mål så langt og Ings er en av de mest skuddvillige spissene med 19 skudd fra innenfor 16 metern.

 

48D9A35B00000578-5348217-image-a-13_1517681476574.jpg