Gameweek 10

Runde 9

 

Toppspillere runde 9

Mads Reginiussen (Ranheim) – 15 poeng

David Akintola (FKH) – 12 poeng

Erling Knudtzon (LSK) – 11

69711576.jpg
Mads Reginiussen med to mål hjemme mot Odd sist, nå står bortekamp i Kristiansund for tur. 

Rundens positive

  • Ranheim: Nok en sterk 3 poenger av kompisgjengen fra Trøndelag. Denne gangen var det Odd som ble nedsablet.
  • Lillestrøm: Sterk borteseier i nord mot Tromsø. Skal det endelig snu for Erlandsen sine menn?

Rundens negative:

  • Nok et surt tap for moldenserne helt i slutten av matchen. Hele 11 poeng bak Brann nå. Det ser virkelig mørkt ut for Ole Gunnar Solskjær nå.

Hot

  • Mads Reginiussen. 3 mål på de 2 siste kampene mot sterk motstand for Reginiussen nå. Ligger fortsatt ute til en fin pris (6.3) og med matcher som Ranheim fort kan vinne, kan dette være en fin spiller å få inn på laget sitt.
  • Steffen Lie Skålevik. 5 mål på de siste 4 matchene og virker bankers på et Brann-lag som ser meget sterke ut.

Not

  • Benjamin Stokke. Fjorårets toppscorer for KBK har slitt med å finne tilbake til formen etter ankelskaden han pådro seg mot VIF. Har ingen målpoeng så langt denne sesongen.

Tanker om runde 10

Endelig er dagen kommet, fotballens nasjonaldag 16 mai. Her spilles alle kampene samtidig og noen meget interessante oppgjør spilles. I Nord har vi ett spennende oppgjør mellom Bodø Glimt og Tromsø som fort kan bli et ampert og morsomt møte.Brann-Haugesund blir kanskje rundens match. Bergenserne er meget gjerrige bakover (2 baklengs) og Haugesund ser ut som et solid lag i år. I Kristiansund tar KBK imot Ranheim hjemme på Stadion. Et oppgjør som betyr mye for begge lag, KBK er ute etter å revansjere helgens tap mot FKH og Ranheim er nok veldig sugne på å fortsette sin imponerende form. Odd tar imot Sandefjord på Skagerak Arena. Her bør Fagermos menn ta en oppskriftsmessig 3 poenger dersom de vil henge med i toppen.

Ukens utvalgte

Keeper

Sondre Rossbach (5.5). Hjemmekamp mot Sandefjord som bør resultere i RB og en del poeng.  Har også et gunstig kampprogram framover.

Forsvar

Vito Wormgoor (6.5). Sjefen med stor S, må med i 11ern denne runden også. Brann har bare sluppet inn 2 mål så langt i år og det er nok store muligheter for et rent bur her også.

Feliepe Carvalho (5.0). Plukket med seg 16 poeng fra de siste 2 kampene inkludert 1 mål. Ikke et ugunstig kampprogram framover. Møter i denne runden Stabæk som nesten ikke scorer mål.

Even Hovland (6.2). 5 RB på de siste 6 kampene. RBK ser solide ut bakover og de har en god mulighet å klare det mot LSK også.

Midtbane

Chidera Ejuke (7.9). Hjemmekamp mot Stabæk for Ejuke og Vålerenga.

Fredrik Nordkvelle (6.4). Kom inn som innbytter sist, men har puttet 2 på de siste 3 matchene. Møter nå Sandefjord og Nordkvelle kan fort score igjen her.

Ludcinio Marengo (6.4). Leken og god offensiv spiller på Brann som har vært litt i skyggen av Komsoon. Har i det siste lekt med forsvarerne til motstanderne og vi har tro på at han begynne å levere litt målpoeng nå.

Mads Reginiussen (6.3). 3 mål på siste 2 matchene mot antatt sterkere motstand. Nå møter Ranheim Kristiansund og det kan bety fler mål for poengsankeren Reginiussen.

Angrep

Sam Johnson (9.3) Liberianeren fortsetter å gjøre det Vålerenga hentet han for, nemlig å score mål. Har scoret 6 så langt denne sesongen og hjemme mot et vaklende Stabæk ser vi ingen grunn hvorfor han ikke skal fortsette å putte.

Steffen Lie Skålevik (7.0) Vi velger å fortsette med å ha godtroa på”Skårevik”. Puttet igjen mot Start i forrige runde og er bankers i dette bunnsolide Brannlaget.

Kristian Fardal Opseth (7.3). Avgjorde mot Molde sist og mye avhenger av Opseth offensivt for B/G. Vi har tro på at han kan score mot et Tromsø som nesten alltid slipper inn mål. 

Rundens kaptein

Sam Johnson – Vi har tro på at Johnson leverer nok en runde. Hjemme mot Stabæk bør resultere i mål.

Rundens diff

Amor Layouni (B/G) – valgt av 0.2% og koster 5.7. Har levert sterkt i de siste kampene med 3 assist på de siste 2 matchene.

Rundens Dunk

David Akintola – Vært tidvis strålende denne sesongen, som har ført til en eierandel på hele 27,7%. Mot serielederen Brann tror vi det dessverre blir vanskelig for Akintola å levere.

Baba.jpg
David Akintola skåret mot Kristiansund sist, men mot Brann tror vi det stopper.