Gameweek 11

To anbefalte forsvarsspillere

Benjamin Mendy (6.4) – City møter Southampton hjemme på Etihad. City står med 7 CS på 10 kamper og det kommer nok til å fortsette i denne runden. Southampton har ikke sett gode ut og formen likeså. Mendy er farlig når han kommer rundt på venstrekanten og slår de gode innleggene sine.  Lukter både offensive og defensive poeng.

 

189531.jpg

Marcos Alonso (7.0) – dro med seg en assist og 11 poeng mot Burnley i forrige runde. Sarris gutter tar i mot Crystal Palace hjemme og da turer nok Chelsea lokomotivet videre. Store muligheter for CS og offensive poeng for Alonso

To anbefalte midtbanespillere

Ross Barkley (5.8) – Makan til form på Barkley i de siste kampene. En meget god spiller til en enda finere pris. Står med 36 poeng på de siste 3 kampene. Møter nå Crystal Palace hjemme på brua.

barkley1804abcde.jpg

Gylfi Sigurdsson (7.4) – 35 poeng på de siste 4 kampene, 4 mål og 2 CS. Møter nå Brighton hjemme som bør resultere i en trepoenger for Marco Silvas menn.

To anbefalte angrepsspillere

Sergio Agüero (11.3) – Spiller sjelden fulle kamper for tiden. Men på hjemmebane mot Southampton trenger muligens ikke Agüero fulle 90 minutter for å oppfylle 51.6% av fantasyspillerne verden over sin store drøm om mange mål og assist. 6 mål og 4 assist så langt denne sesongen.

Marko Arnautovic (7.0) – Forhåpentligvis tilbake i startoppstillingen igjen til denne runden. Har et meget pent kampprogram framover helt til jul nå, så løp og kjøp. Møter Burnley til helgen som ikke så kjempesolide ut bakover i forrige GW.