Gameweek 14 & 15

Et tettpakket juleprogram venter, og med det kommer mye hodebry for mange. Kampene kommer på løpende bånd, og det vil nok føre til at noen managere naturligvis vil rotere mer på laget. I denne perioden gjelder det å peke seg ut spillere som er bankers i laget, og samtidig sørge for at man har spillere som får spilletid på benken. Ukens tips tar for seg både runde 14 og 15.

God lesning og lykke til inn mot juleprogrammet!

Anbefalt keeper

Lukasz Fabianski (4,5) – West Ham har faktisk bare holdt buret rent en gang denne sesongen, men Fabianski røsker med seg poeng allikevel. Han har nemlig hele 53 redninger så langt, noe som er nest mest i Premier League. Det blir det poeng av, uavhengig om man holder rent bur eller ikke. Kampprogrammet til West Ham er grønnere enn grønt, og gjør de til et lag man bør se mot i julen.

Fabianski-West-Ham-720021
Fabianski er en av keeperne som redder aller mest i Premier League. 

Anbefalte forsvarsspillere

Aymeric Laporte (6,1) – Virker å være den forsvarsspilleren i Man City som er minst utsatt for rotasjon. De har holdt nullen i hele åtte kamper denne sesongen, og det burde vært to kamper til hadde ikke Ederson gitt vekk to unødvendige straffer. Laporte tilbyr også en viss trussel på offensiv dødball, og skåret senest mot Lyon i Champions League.

Toby Alderweireld (5,9) – Tottenham er et av lagene som har et veldig fint kampprogram gjennom jula. Først skal de opp mot Arsenal, men etter det er fine kamper på rekke og rad. Ved å hente Alderweireld så får man en lite rotasjonsutsatt midtstopper med store muligheter for mange rene bur.

Anbefalte midtbanespillere

Raheem Sterling (11,3) – Man City er helt suverene, og Sterling er i kjempeform. Fremstår som en spiller man absolutt må ha på sitt lag. Stiv pris, men er foran både Salah og Hazard i køen slik det er nå. Få det på!

0484A808000007D0-0-image-a-53_1529687368488.jpg
Sterling fremstår som den aller heiteste spilleren på Fantasy Premier League.

Leroy Sané (9,3) – Sané er i likhet med Sterling i kjempeform, og med Mendy ute så virker det som om Sané vil få mer spilletid. Er en billigere vei inn i Man City sin midtbane enn det Sterling er, men kanskje litt mer rotasjonsutsatt. Så suverene som Man City er så ville jeg hatt begge på laget om man har mulighet for det.

Anbefalte angrepsspillere

Harry Kane (12,3) – Tottenham og kanskje spesielt Kane har lenge vært uaktuelle på Fantasy. Etter brakseieren mot Chelsea forrige runde har pipen fått en annen lyd. Kane var også svært pigg mot Inter i Champions League, og er nok mye mindre rotasjonsutsatt enn henholdsvis Sergio Agüero i det tette juleprogrammet. Kampprogrammet fra runde 15 er veldig fint, så mye ligger til rette for at Harry Kane blir en av de aller største poengsankerne gjennom jula.

harry-kane
Harry Kane kan få mye å juble for i det tette juleprogrammet.

Marko Arnautovic (7,1) – Fikk seg en liten smell forrige runde, men er meldt klar til dyst mot Newcastle. Er rett og slett en kvalitetsspiller, som vil sanke mye poeng fremover. Føler også det er mye potensiale i West Ham som bare venter på å komme frem. Veldig fint kampprogram gjennom hele jula.