Gameweek 17

Anbefalt keeper

Hugo Lloris (5.4) – Den ferske verdensmesteren fremstår som et godt valg i tiden som kommer. Tottenham har kamper med stor sannsynlighet for rent bur kommende på rekke og rad. Til helgen tar de i mot Burnley som langt ifra er i målform.

Anbefalte forsvarsspillere

David Luiz (5.7) – Helt sjef i forsvaret til Chelsea i storoppgjøret mot Man City og åpnet målkontoen sin. Chelsea har et fint kampprogram fremover, og har vist seg kapable til å holde buret rent.

Sead Kolasinac (5.0) – Fikk sin første start for sesongen hjemme mot Liverpool i runde 11. Vært bunnsolid siden den tid, og er konstant med i angrep. Her kommer det til å komme målpoeng fremover. Ser man på Arsenal sitt kampprogram i tillegg, så er det gode muligheter for rene bur også.

844921158
Kolasinac er ofte å se inne i motstanderens 16-meter.

Anbefalte midtbanespillere

Heung-Min Son (8.5) – Er i glimrende form om dagen, og tre mål og to målgivende på de fire siste kampene. I helgen møter de Burnley, som har sluppet inn flest mål i Premier League.

Bernardo Silva (7.5) – I skadefraværet til David Silva har vi troen på at Bernardo Silva kommer til å vise seg frem. I de tidligere oppgjørene David Silva har vært fraværende denne sesongen leverte navnebror Silva 8, 14 og 8 poeng. Tilgjengelig til en fin pris i tillegg, i forhold til de andre offensive hos Man City.

bernardo-silva.jpg
Bernardo Silva leverer alltid når David Silva ikke spiller.

 

Anbefalte angrepsspillere

Harry Kane (12.6) – Kongen av FPL fikk seg endelig en velfortjent hvil borte mot Leicester. Burnley hjemme i helgen virker å være det aller heiteste oppgjøret sett med FPL-øyne. Fine kamper kommer i tillegg på løpende bånd i tiden som kommer. Det er et risikoprosjekt å gå uten Harry Kane fremover.

Chicharito (6.4) – «Den lille erten» viser endelig målform igjen, etter en alt for lang tørkeperiode. Arnautovic er skadet, og Chicharito virker å være bankers i startelleveren. Målform og kampprogram tatt i betraktning gjør Chicharito til et spennende valg gjennom juleprogrammet.

Chicharito726_4.jpg
“Den lille erten” har funnet tilbake til målformen.