Gameweek 2 – Anbefalte kjøp

Billig forsvarer

Wan-Bissaka (4,1) – Crystal Palace

En av de mest omtalte billige forsvarsspillerne før sesongen, og han leverte langt over forventet. Dessverre hadde nok de aller fleste plassert han på benken. Nå møter Crystal Palace Liverpool, og her vil man helst ikke spille en forsvarer fra Crystal Palace. Etter denne runden derimot, kommer det en rekke fine kamper for Wan-Bissaka, og det kan være lurt å hoppe på dette toget før prisen stiger veldig mye mer.

Premium forsvarer

Benjamin Mendy (6,1) – Man City

Var ekstremt offensiv i kampen mot Arsenal og imponerte veldig. Kronet en god opptreden med to målgivende, og det resulterte i hele 15 poeng. Man City går inn i et fantastisk fint kampprogram, og Mendy virker å være et must fremover.

 

852295536.jpg.0.jpg
Benjamin Mendy imponerte veldig mot Arsenal

Premium midtbane

Raheem Sterling (11,0) – Man City

Fikk kanskje en noe overraskende start mot Arsenal med tanke på at han kom langt i VM. Virket svært pigg, og var kanskje den av angriperne til Man City som var best. Nå er De Bruyne skadet i en lengre periode, og det fører nok til at Bernardo Silva fortsetter som indreløper. Sterling sin plass i startelleveren er derfor enda sikrere enn tidligere. Når man ser kampprogrammet til Man City så er det fantastisk, og Sterling kommer til å levere svært godt. Kun eid av 3,3% og kan bidra til at du klatrer oppover rangstigen. Det eneste minuset er den stive prisen, men jeg tror han viser seg verdig.

Billig midtbane

Richarlison (6,6) – Everton

Leverer nok en gang under Marco Silva sin ledelse. To mål mot Wolves, og nå venter Southampton. Kampprogrammet fremover er også svært godt, så dette er et godt valg i den litt billigere prisklassen på midtbanen.

Premium angrep

Sergio Aguero (11,0) – Man City

Det ble ingen mål på Aguero i forrige runde, men det var ikke langt unna. De skal nå møte Huddersfield, og Aguero seiler opp som et kjempegodt kapteinsalternativ. Ser man på kampprogrammet videre, så kan det potensielt bli ekstreme poengsummer på Aguero fremover.

Billig angrep

Joshua King (6,5) – Bournemouth

Ga fra seg straffespark til spisspartneren Wilson, som ikke tok vare på den muligheten. Fremover er nok King bankers som straffetaker igjen. Bournemouth møter West Ham nå, som har et helt nykomponert forsvar. Det vil komme muligheter her. Fremover har Bournemouth et godt kampprogram, som gjør at Joshua King er et godt kjøp.

fb59fc74-93f7-4b71-92b6-eed100e6e0d8
Bankers som straffetaker, og et godt kampprogram gjør at Joshua King havner på vår radar.