Gameweek 20

Anbefalte kjøp i hvert ledd

Billig forsvarer

Taijo Teniste (5,2) – Brann

Tilbake fra den stygge skaden han pådro seg mot Start i runde 9. Sunket 0,6 millioner i pris siden den tid, og har tatt tilbake høyrebacken sin. Brann virker å ha funnet tilbake til formen igjen etter en liten formdupp. De gjorde det også helt klart på siste dag av overgangsvinduet at de går for gull i år. Det kan gå mot en spennende tid fremover for Brann, og Teniste er en billig vei inn i et solid forsvar.

Premium forsvarer

Birger Meling (7,7) – Rosenborg

Den energiske venstrebacken har hatt en svært god sesong for Rosenborg. Svært offensiv i spillestilen og Rosenborg slipper inn lite mål. Det har resultert i at Meling er en av de spillerne på spillet som har sanket flest poeng. 7,7 millioner virker kanskje som en stiv pris, men for å sammenligne litt så har Meling kun tatt 3 poeng mindre enn Marcus Pedersen (11,5 millioner). Det eneste minuset her er faren for rotasjon nå som Rosenborg spiller om plass ute i Europa, men foreløpig har Meling spilt samtlige 90 minutter denne sesongen.

image (1).jpg
Lysluggen har vært en av de aller største poengsankerne denne sesongen.

Premium midtbane

Gilbert Koomson (8,6) – Brann

Det har kanskje vært en noe skuffende sesong for Koomson i Brann. En skåring og fire målgivende er status så langt. Brann har forsterket laget i overgangsvinduet, og viser at de går for gull. Jeg tror det går mot en sterk sesongavslutning for Brann og da også Gilbert Koomson. Brann har i tillegg et svært godt kampprogram fremover.

4b49813b-b623-41ea-8e85-9070268e4cae
Vil Koomson og Brann herje i siste del av sesongen?

 

Billig midtbane

Arnór Smárason (5,6) – Lillestrøm

Er dette juvelen som skal berge plassen til Lillestrøm? Plassert som midtbane på spillet, og har i tillegg en svært gunstig pris. Spiller spiss for Lillestrøm, og har allerede notert seg for to mål på tre kamper. Svært god spiller som kommer til å bli veldig viktig fremover. Lillestrøm har fint kampprogram, og må kjempe med nebb og klør for å unngå nedrykk.

Premium angrep

Erling Braut Håland (7,3) – Molde

Overgangen er i boks, og det er bekreftet at Håland blir i Molde ut sesongen. Dette er en gavepakke for fantasyspillere. Levert ekstreme poengsummer de siste rundene, og det kommer til å fortsette. Kan skåre mot hvilken som helst motstander, noe han beviste blant annet mot Brann. Har i tillegg en veldig fin pris. Det eneste minuset er at Molde spiller om å kvalifisere seg til Europa League, og det er derfor fare for rotasjon. Solskjær brant seg på dette mot Stabæk sist, og jeg tror ikke han går på samme bananskall to ganger på rad.

69999527.jpg
Tør du satse på at Solskjær ikke hviler Braut Håland mot Ranheim?

Billig angrep

Pontus Engblom (5,3) – Sandefjord

De aller fleste har avskrevet Sandefjord for en god stund siden, men de har faktisk begynt å få sving på sakene igjen. Sandefjord øyner faktisk et håp om å beholde plassen i Eliteserien. De tre neste kampene møter de overkommelig motstand, og de blir derfor ekstremt viktige. Nå som Kastrati har forlatt klubben så vil nok Engblom få ansvaret for å skåre målene. Jeg tror dette kan vise seg som en fin differensial i tiden som kommer.