Gameweek 21

Anbefalte kjøp i hvert ledd

Billig forsvarer

Martin Bjørnbak (4,7) – Bodø/Glimt

Forsvarssjefen leverte en strålende kamp i kampen om nord. Bodø/Glimt har relativt fine kamper de neste tre rundene, og hvis du trenger å spare inn litt penger til å oppgradere en annen plass så kan Bjørnbak komme inn i laget ditt og gjøre en god jobb.

Premium forsvarer

Birger Meling (7,9) – Rosenborg

Den soleklart dyreste forsvarsspilleren på spillet, og det med god grunn. Han forsvarer til gjengjeld prisen sin med bravur. Et mål, syv assist og ni rene bur er status så langt. For et gulljagende Rosenborg så vil det komme mer her.

image (1)
Birger Meling er en av de som har sanket aller flest poeng så langt.

Premium midtbane

Eirik Ulland Andersen (9,8) – Strømsgodset

En av Eliteseriens aller beste spillere og også en av de beste spillerne å ha på Eliteserien fantasy. Overraskende nok har han en eierandel på 12,8%, noe som er latterlig lavt. De to neste kampene er mot Tromsø og Ranheim. Et veldig godt kjøp!

Billig midtbane

Arnór Smárason (5,6) – Lillestrøm

Var også vårt tips forrige runde, og han innfridde til de grader med to mål. Nå venter hans første derby mot Vålerenga, og deretter har han et veldig fint kampprogram. Veldig billig og spiller høyt opp i banen. Røverkjøp!

1064526
Klarer Smárason å redde Lillestrøm fra nedrykk?

Premium angrep

Marcus Pedersen (11,3) – Strømsgodset

Jeg vil starte med å si at om man ikke allerede har Pedersen på laget, så bør man vente til lagoppstillingene kommer før man bytter han inn. Disse slippes som regel et kvarter før deadline, så det bør være nok av tid. Han er nemlig usikker til helgens oppgjør, men det som er sikkert er at han kommer til å levere varene ut sesongen. Har selv meldt at han skal bli toppscorer, og det tror jeg han blir. Klink kaptein om han starter denne runden!

Billig angrep

Franck Boli (7,0) – Stabæk

Stabæk har begynt å fått fart på sakene etter Henning Berg sin ankomst. Nå er det også veldig fine kamper i vente de kommende rundene. Sandefjord hjemme, Tromsø borte, Ranheim hjemme og så Lillestrøm borte. Valgt av 8,7%, og vil være en meget fin mann å ha i tiden som kommer.

ffc9d761-ec07-4cf3-8b35-6b594ddd182b.jpeg
Franck Boli virker å ha funnet formen under ny trener.