Gameweek 22

Anbefalt keeper

Alisson (5.9). Liverpool har fått en ny dimensjon de ikke hat hatt på lenge med Alisson bakerst. På 21 kamper står han med 12 CS og 2 bonuspoeng. Møter nå Brighton på bortebane som Liverpool bør klare å ta med seg 3 poeng og en clean sheet fra.

Anbefalte forsvarsspillere

Ricardo Pereira (5.3) – Plukka en god del poeng i det siste, og har overkommelige kamper i de neste to. Forrige kamp borte mot Everton resulterte i assist og CS. Møter nå Southampton på hjemmebane.

Trent Alexander Arnold (5.2) –  Virker bankers på høyrebacken nå som Gomez mest sannsynlig fortsatt er ute og med Clyne på utlån til Bournemouth. Hvilte i midtuka så bør være bankers til helga.

trent-alexander-arnold-liverpool.jpg
Trent Alexander-Arnold har imponert for Liverpool i år. 

Anbefalte midtbanespillere

Mohamed Salah (13.3)  – Står med 13 mål, 8 assist og 9 bonus så langt i år. Møter som Alisson Brighton på bortebane. I fjor ble det veldig målrikt i dette oppgjøret og Salah var som vanlig involvert i det offensive. Blitt flyttet enda høyere opp i banen, og er nå nærmest som en ren spiss.

Eden Hazard (11.1) – Møter Newcastle hjemme på brua. Hazard står med 10 mål og 9 assist hittil. Det er gode muligheter for at disse tallene stiger etter møtet med Newcastle.

Anbefalte angrepsspillere

Sergio Agüero (11.2)  – Står med 8 mål hjemme på Etihad så langt, bør også ha fått en boost etter seieren mot Liverpool forrige helg og 9-0 seieren mot Burton i midtuka. Leverer så å si alltid.

Aubameyang (11.3) – 4 mål på sine siste 4 kamper. Møter nå West Ham på bortebane, som kan bli en tøff nøtt å knekke. Arsenal både scorer og slipper inn en god del, og Auba er involvert i mye som skjer offensivt.

square-pierre-emerick-aubameyang_1qzo7kcyidvl91m1u0gy4651k2.jpg
Aubameyang har fjorten mål så langt i år.