Gameweek 22

Anbefalte kjøp i hvert ledd

Billig forsvarer

Martin Bjørnbak (4,8) – Bodø/Glimt

Bodø/Glimt har nå tre seiere på de fire siste, og Bjørnbak er sjefen som styrer det hele. Pleier også å få en del bonuspoeng, og har også vist seg kapabel til å score mål. Fint kampprogram fremover, og Bjørnbak vil derfor være et billig og godt alternativ i forsvaret.

Premium forsvarer

Espen Ruud (5,8) – Odd

Espen Ruud kan sees på som en legende for de som har spilt Eliteserien fantasy en stund. Har lenge vært skuffende i et underpresterende Odd denne sesongen, men har virkelig begynt å levere igjen. Tre mål på de fire siste kampene er ekstreme tall som han neppe kommer til å opprettholde, men at det fortsatt vil komme målpoeng har jeg god tro på. Godt kjøp.

Premium midtbane

Eirik Hestad (7,8) – Molde

Har kanskje vært Molde sin aller beste spiller denne sesongen, og det har gjort han til den midtbanespilleren med nest flest poeng på spillet. Ei heller har han en avskrekkende prislapp, så dette er et meget godt kjøp.

9662044b-764a-4492-9653-b6e171cd3cab
Hestad har vært glitrende så langt denne sesongen.

Billig midtbane

Amor Layouni (6,0) – Bodø/Glimt

Har gått under radaren til de aller fleste, men dette er en mann som har levert stabilt med poeng over lengre tid. To mål og åtte målgivende så langt, og er alltid toneangivende når Bodø/Glimt spiller. Med et fint kampprogram i vente, så er han en fin og billig mann å hente inn på laget.

Premium angrep

Marcus Pedersen (11,2) – Strømsgodset

Strømsgodset og til dels Pedersen selv har vært en hodepine denne sesongen. Blanker når du forventer å få mål, og leverer de gangene du ikke har han som kaptein. Den siste runden ble han også benket fra start, til stor fortvilelse for mange managere. Nå skal han derimot være helt skadefri, og skyte Godset til fornyet plass i Eliteserien. Han er tross alt fortsatt toppscorer, og vil nok veldig gjerne være det når sesongen er over også.

934f3c74-4483-4363-ac90-fe4bd3bb379f
Pedersen er soleklar toppscorer, selv om Godset sliter i bunnen. 

Billig angrep

Issam Jebali (8,5) – Rosenborg

Har vært et svært friskt pust etter at han ankom Rosenborg og Trondheim. To mål og en målgivende på tre kamper er svært gode tall. Rosenborg jakter nok et gull, og Jebali kommer til å være en sterk bidragsyter i innspurten. Vil tro han er ganske så sikker i startoppstillingen, spesielt med tanke på skadeproblemene Rosenborg har på kantene. Et svært godt kjøp!