Gameweek 23

Anbefalt keeper

Neil Etheridge (4.6) – Cardiff sin sisteskanse er overraskende nok keeperen med nest flest poeng på spillet. Mye av det er grunnet tre strafferedninger heller enn Cardiff sin evne til å forsvare seg. Så langt har de holdt nullen i seks kamper, hvorav tre av de har kommet på de siste fire kampene. Dette er en lovende trend som sammen med et godt kampprogram i en lengre periode fremover utgjør grunnlaget for at Neil Etheridge er denne ukens anbefalte keeper.

 Anbefalte forsvarsspillere

Kieran Trippier (6.1) – Under fjorårets verdensmesterskap fikk ble vi presentert for den presise høyrefoten til Trippier. Vi vet det bor mye offensive poeng i Trippier, og med det kampprogrammet som Tottenham har fremover så vil det med stor sannsynlighet også komme poeng i form av rene bur.

Lucas Digne (5.3) – Dette har vært en av de spillerne som faktisk har imponert meg aller mest denne sesongen. Bunnsolid i hver eneste kamp, og har så mange offensive involveringer at en nesten ikke kan tro det. Forrige kamp mot Bournemouth hadde han full kontroll på alt som skjedde på venstresiden sin, noe som resulterte i tre velfortjente bonuspoeng. Kampprogrammet til Everton veldig fint den kommende perioden.

lucas-digne-everton-2018-19_qf9z4jo8juof14nlalqxfqxmi.jpg
Lucas Digne har vært glimrende for Everton denne sesongen.

 Anbefalte midtbanespillere

Christian Eriksen (9.3) – Hadde en noe tung start på sesongen poengmessig, men har den siste perioden forbedret det aspektet betraktelig. Fire mål og en målgivende på de seks siste kampene underbygger det. Med Harry Kane ute med skade og Son på landslagsoppdrag så hviler mye av ansvaret på den briljante dansken. Tidligere har Kane figurert mye mer i det oppbyggende spillet, og Eriksen har vært mye dypere. Dette tror jeg vil endres med Kane sin skade, og vi vil igjen få se Eriksen involvert høyt oppe i banen.

Paul Pogba (8.5) – Helt siden Mourinho ble avskjediget og OGS kom inn portene på Carrington så har Paul Pogba levert noe helt hinsides med målpoeng. United besto også den virkelige testen borte mot Spurs, selv om det kan sies å være litt ufortjent. Kampprogrammet til Man United fremover er veldig fint, og det er bare å laste på med offensive spillere herfra. På midtbanen er det beste valget helt klart den franske verdensmesteren Paul Pogba.

4074e93645d7306a18eee79de6517c50.jpg
Paul Pogba har vært strålende i det siste.

 

Anbefalte angrepsspillere

Marcus Rashford (7.5) – En annen som har fått sin renessanse under OGS sin ledelse er unggutten Marcus Rashford. Tre mål i tre kamper på rad, og det er tydelig at han oser av selvtillit om dagen. Nyter også stor tillit fra OGS og det virker ikke til at Lukaku er så veldig nær å ta spissplassen fra han. Svært fint kampprogram og en skyhøy selvtillit gjør Rashford til et utmerket valg i tiden som kommer.

Roberto Firmino (9.3) – Fjorårets kanskje aller største røverkjøp var Roberto Firmino. Dette året har han figurert i en noe dypere rolle, og Salah har i større grad overtatt spissrollen. Men en skal ikke glemme at det bor målpoeng også i Firmino. Det viste han så til de grader i storkampen mot Arsenal. Skal man skal erstatte en skadet Kane så er Firmino et godt valg til en god pris. Åtte mål og fem målgivende så langt, og det er nok mer i vente fra brasilianeren med det glinsende «Colgate-smilet».

thumb_57378_default_news_size_5.jpeg
Er dette en god erstatter for Harry Kane?