Gameweek 23

Anbefalte kjøp i hvert ledd

Billig forsvarer

Martin Bjørnbak (4,8) – Bodø/Glimt

Bodø/Glimt sin forsvarssjef har i tråd med Bodø/Glimt levert svært godt den siste tiden. 10 poeng i forrige runde, og 11 poeng i runde 20 vitner om mye verdi når man ser prisen til 4,8. Er du ute etter en billig forsvarsspiller med fint kampprogram så er dette din mann.

Premium forsvarer

Gilli Ròlantsson (7,0) – Brann

Etter en litt seig periode med skader i det bakre leddet for Brann, så er endelig Gilli tilbake på kanten. Det betyr poeng på fantasy. Mål i forrige kamp, og tre rene bur på de fire siste kampene. Mye er takket være at Teniste er tilbake på høyreback og at Grøgaard har kommet inn på venstreback. Gilli er absolutt en mann å få inn på sitt lag igjen, og kampprogrammet til Brann er veldig fint.

last ned (1)
De 23,5% som eier Ròlantsson har god grunn til å smile bredt for tiden. 

 

Premium midtbane

Tokmac Nguen (7,4) – Strømsgodset

Det er ikke akkurat lyse tider i Godset for øyeblikket, men Tokmac sin gode form gjør kanskje at Godset unngår nedrykksspøkelset med et nødskrik. Målpoeng i nesten hver eneste runde over lengre tid vitner om en stabilt god spiller. Fin pris til 7,4 millioner gjør han til en mann det ikke er vanskelig å få inn på laget.

 

tb247449
Tokmac Nguen blir viktig for at Strømsgodset skal unngå nedrykk denne sesong. 

 

Billig midtbane

Moussa Njie (5,4) – Stabæk

Det er et bikkjeslagsmål om å unngå nedrykk denne sesongen, og Stabæk er et at lagene som kjemper i bunnen. Dette gjør at hver eneste kamp betyr alt. Njie har funnet formen i det siste, med tre mål og en målgivende på de fem siste kampene. Ranheim hjemme nå, og Lillestrøm borte i neste match gjør dette til en billig differensial i sluttspurten.

Premium angrep

Issam Jebali (8,6) – Rosenborg

Matchvinneren i den livsviktige kampen mot Vålerenga i forrige runde, og Jebali kommer til å være en viktig mann hvis Rosenborg skal sikre seg gullet. Vært et stort lyspunkt etter at han ankom Trondheim, og vært en stor bidragsyter til at Rosenborg har tatt tilbake førsteplassen. Det eneste minuset her er at Rosenborg skal spille Europa League, og at det kan bli rotasjon. Vil tro at kantspillerne er litt mindre utsatt for dette, grunnet alle skadene på spillere som Helland og Adegbenro.

 Billig angrep

Bård Finne (6,8) – Vålerenga

Vålerenga ser ut som et topplag for tiden, og øyner et ørlite håp om å ta medalje. Bård Finne har vært sentral i den siste tiden for Vålerenga. Matchvinnerscoring mot Lillestrøm for å trekke frem et eksempel. Vålerenga har fine kamper ut sesongen, og hvis de klarer å opprettholde den formen de er i nå, så vil det være mange poeng å hente her.