Gameweek 24

Anbefalte kjøp i hvert ledd

Billig forsvarer

Felipe Carvalho (5,0) – Vålerenga

To tap på rad for Vålerenga nå, men jeg tror ikke en skal legge for mye vekt på det. De spiller bra, og det er noe mye mer solid over Vålerenga nå enn det har vært tidligere. Kampprogrammet deres frem til sesongslutt er kjempefint, og om du går for Carvalho er det store muligheter for rent bur og kanskje også et mål av og til.

Premium forsvarer

Espen Ruud (6,1) – Odd

Hva skal man si? Det Espen Ruud leverer for tiden er helt spinnvilt. Seks mål på de seks siste kampene er helt vanvittig. Fine kamper fremover, så denne mannen er det bare å få inn på laget ditt!

3875308563 (1).jpg
Espen Ruud har funnet målformen.

Premium midtbane

Elbasan Rashani (8,2) – Odd

Odd er et av formlagene i Eliteserien, og Rashani selv har meldt at de øyner et lite håp om medalje. Da må de levere en svært god sesonginnspurt, og det tror jeg faktisk de er kapabel til. Rashani har vært god hele sesongen, og sju mål og seks målgivende stadfester det. Svært godt valg i tiden som kommer.

Billig midtbane

Arnór Smárason (5,9) – Lillestrøm

Islendingen har blitt en lederskikkelse i Lillestrøm og blir svært sentral i deres kamp om å unngå nedrykk. Fin kamp hjemme mot Stabæk nå, før det kommer to tøffe kamper. Men så god som Smárason er, så kan han skåre mot hvilken som helst motstander. Tar også straffene. Her får man mye for pengene.

70141361.jpg
Smárason blir sentral i kampen om å unngå nedrykk.

Premium angrep

Patrick Mortensen (8,7) – Sarpsborg 08

Sarpsborg har lidd under det faktum at de har prioritert Europa League den siste perioden. Men det har ikke hindret Mortensen fra å levere stabilt med målpoeng. Ni mål så langt, og er nok veldig ivrig etter å pynte på det tallet. Sarpsborg har fått seg en uke pause nå, og det tror jeg vil bære frukter i runden som kommer. Strømsgodset har heller ikke imponert defensivt, så dette tror jeg blir målrikt.

Billig angrep

Bendik Bye (6,3) – Kristiansund BK

Bendik Bye har gått under radaren til mange, noe eierandelen på 1,4% bekrefter. Har gjort savnet etter Bamba minimalt, og står med to mål på de tre siste kampene. Er du ute etter en billig differensial på topp? Da kan absolutt Bendik Bye være rett mann.

2256279-47024377-1600-900.jpg
Bendik Bye har fylt litt av tomrommet etter Daouda Bamba.