Gameweek 25

Det nærmer seg årets første doble runde, og det kan potensielt gi store poengsummer. Treffer man riktig her så kan man fyke opper rankingen. Det eneste problemet er lagene som har DGW. Man City har Guardiola som manager, og vi alle vet hvor glad han er i å rotere på laget. Hvor sikker kan vi være på at noen får spille to kamper fra start for Man City når det er så kort mellomrom mellom kampene?

På den andre siden har vi Everton, som virkelig har det tungt for tiden. Det er ikke mange alternativer som er gode fra disse to lagene, spesielt med tanke på at det kommer en blank for begge allerede i runde 27.

Det er derfor viktig å tenke seg godt om før man fyller på med spillere som har dobbel runde nå. Still deg selv spørsmålet om du klarer å stille et slagkraftig lag i runde 27, hvor Man City, Everton, Brighton og Chelsea ikke har kamp. Men nok prat om dobbel runde, her kommer rundens anbefalte. God lesning!

 

Anbefalt keeper

Mathew Ryan (4.4) – Endelig tilbake etter å ha deltatt i Asia mesterskapet. Brighton har en fin rekke med kamper i vente og det lover godt. Koster kun 4.4 og er eid av stusselige 2.8%.

Anbefalte forsvarsspillere

Victor Lindeløf (4.9) – Stått fram som en virkelig leder den siste tiden, og kronet det hele med sin første skåring for Man Utd mot Burnley sist. Selv om det var et skritt tilbake forrige kamp, så har Man Utd hevet seg betraktelig under Solskjær. Jeg vil tro at det å holde buret rent for en gangs skyld er noe de jobber med, og at det snart vil komme.

skysports-victor-lindelof-manchester_4485266
Lindeløf fikk sin første skåring for Man Utd mot Burnley.

Shane Duffy (4.6) – Mye av det samme som ble skrevet om Ryan gjelder også her. Veldig fint kampprogram og samtidig har de vist at de er et solid lag. De tilbyr også offensive poeng ganske så regelmessig. Duffy har fire mål og to målgivende så langt.

Anbefalte midtbanespillere

Leroy Sané (9.7) – Dette tror jeg vil være den aller heiteste spilleren denne runden. Er kanskje den med størst sjanse for å starte begge kampene til Man City, og det gjør han svært interessant. Man City har virkelig kniven på strupen nå, og er nødt til å vinne for å ikke la Liverpool slippe unna. Sané har også vært helt briljant denne sesongen, noe hans åtte mål og elleve målgivende underbygger.

0_sanebour
Leroy Sané har vært briljant så langt. 

Heung-Min Son (8.6) – Tilbake fra Asia mesterskapet og det er svært gode nyheter for oss som spiller FPL. Det ble meldt om skrantende form, men han leverte mål allerede i første kamp tilbake. Nå er det Newcastle som står for tur, og da blir nok Son å levere. Kun eid av 9,3%.

Anbefalte angrepsspillere

Sergio Agüero (11.3) – Mål mot Newcastle sist runde, og vil nok bli avgjørende om City skal ta igjen Liverpool. Kanskje ikke så sannsynlig at han starter begge kampene denne runden, men får vi 100 minutter så skal vi være fornøyde og det vil nok gi poeng. Kanskje velger Pep å kjøre Agüero og Jesus sammen på topp i en av kampene. Agüero er i alle fall et spennende valg i denne runden og rundene som kommer.

Raúl Jimenez (6.6) – Dette har vært en virkelig gullgruve denne sesongen, og er overraskende nok ikke eid av absolutt alle som spiller spillet. To mål sist, og kampprogrammet til Wolves er grønn som en eng i lang tid fremover.

ZPYJ5SEBLZGXNGDHQKJZB5ZB6A.jpg
Raul Jimenez har hatt en svært god sesong.