Gameweek 26

Årets første DGW med serieleder City i spissen ble spilt, en god del brukte sine chips denne gangen for å klatre i sammendraget.  En god del som fikk mye poeng på TC Agüero som puttet 3 og endte på 51 poeng med TC chipen.

Ny helg og ny runde. Klarer Liverpool å sette press på City? Vil Tottenham fortsatt henge på som en outsider, og vil United fortsette sin fine form under Solskjær?

Anbefalt keeper

David De Gea (5.7) – Fulham borte bør resultere i CS for United og dermed en god del poeng for De Gea. Viser ofte fram sine verdensklassereflekser og redninger. Tok med seg hele 11 poeng i forrige kamp inkludert 3 bonus.

Anbefalte forsvarsspillere

Andy Robertson (6.8). Forsvarspilleren med flest poeng så langt. Skal det endelig lykkes for Liverpool å holde nullen og få en 3 poenger? I forrige kamp ble Robertson lite brukt på venstresiden hvor han hele tiden klarer å slå ballen inn i feltet å skaper som oftest sjanser ut av det. Hjemmekamp mot Bournmouth som mangler to av sine viktigste offensive spillere i Wilson og Brooks.

Victor Lindelöf (5.0) 17 poeng på de 2 siste rundene for svensken som virkelig har funnet rollen sin i laget etter trenerbyttet. Fulham på bortebane bør resultere i CS for United som har vært gode i det siste.

pogba.jpg

Anbefalte midtbanespillere

Paul Pogba (8.7) – Pogba viser virkelig sin klasse under sin nye manager Solskjær. 6 mål og 6 assist på de siste 8 kampene. Møter nå Fulham på bortebane som ikke har 1 CS på 5 kamper. Pogba er med på å styre det meste av det offensive UTD gjør for tiden.

Christian Eriksen (9.3) Eriksen er nå valgt av bare 6%. Fine kamper de 2 neste som kan bety målpoeng. Leicester hjemme til helga for Spurs som jager City og Liverpool i tittelkampen. Har vært en «skuffende» sesong til Eriksen å være så langt, 4 mål og 8 assist. Men vi har tro på at dette snart snur og han er tilbake der vi kjenner han

Felipe Anderson (7.1) Bortematch mot Crystal Palace for et West Ham lag som holdte Liverpool til uavgjort i forrige runde. Tok med seg en assist i forrige runde, og var som vanlig veldig toneangivende i det offensive West Ham foretok seg. Boksåpnerferdighetene til Anderson trengs til helga.

Joao Moutinho (5.3) 5 assist og 27 poeng på de 3 siste rundene. Portugiseren viser virkelig sin klasse for tiden med den strøkne høyrefoten. Wolves har også et gunstig kampoppsett framover.

Moutinho-2.jpg

 

Anbefalte angrepsspillere

Raul Jimenez (6.7) – 3 mål og 1 assist på de siste 3 kampene lar seg høre for Wolves spydspiss. 4 fine kamper foran seg som fort betyr en del målpoeng for meksikaneren. Er involvert i det aller meste de skaper framover på banen og han scorer jevnt og trutt.

Alexandre Lacazette (9.3). Valgt av bare 7.1% nå, Møter Huddersfield borte til helga. Laca har endelig fått spille en god del igjen og da scorer han også en god del mål. Står med 3 mål og 1 assist på de 5 siste. Om han og Aubameyang klarer å samarbeide godt framover blir dette farlig. Har også fine kamper framover.