Gameweek 27

 

Gameweek 27

Det er duket for en litt redusert gameweek hvor det er fire lag som ikke har kamp. Av de fire lagene er det Man City som er det mest markante savnet, selv om mange fortsatt har spillere fra formsvake Chelsea og Everton. Fra de to sistnevnte vil det være naturlig å kanskje selge noen spillere, en viss brasilianer på topp for de mørkeblå lever i alle fall på lånt tid hos undertegnede. Har du spillere fra Man City vil jeg råde til å beholde, kanskje sett bort i fra Leroy Sané som helt sikkert ikke står veldig høyt i kurs hos veldig mange for øyeblikket.

Nå har det seg sånn at det nærmer seg blanks og doble runder på rekke og rad fremover, og alt man foretar seg bør gjøres i tråd med en nøye gjennomtenkt plan. Derfor vil de fleste av ukens anbefalte være spillere som er fin i tiden fremover og spillere med kamper i de reduserte rundene 31 og 33.

Anbefalte keeper

Lukasz Fabianski (4.7)

West Ham har et relativt fint program i tiden som kommer sett bort i fra runde 28 hvor de møter Man City. I tillegg har West Ham kamp i både runde 31 og 33. Sisteskansen til West Ham har flest redninger i ligaen (101) som gjør at han kontinuerlig rasker med seg savepoints i enhver kamp.

Anbefalte forsvarsspillere

Ricardo Pereira (5.3)

Leicester går inn i en periode med et svært forlokkende kampprogram. Det er grønne kamper på rekke og rad, og i tillegg har de fine kamper i runde 31 og 33 mot henholdsvis Burnley og Huddersfield. Dette gjør Pereira til et svært godt valg. Han har to mål, seks målgivende og syv rene bur så langt denne sesongen. Svært godt valg fremover.

B18O7770
Ricardo Pereira er svært involvert offensivt på Leicester sin høyreside. 

Jamaal Lascelles (4.6)

Et annet lag som går inn i en periode med svært fine kamper er Newcastle. På lik linje med Leicester har også de kamp i både runde 31 og 33. Newcastle er tradisjonelt sett gode defensivt. Lascelles er tilgjengelig til en litt billigere penge enn Pereira i Leicester, og kan være en fin billigspiller i tiden som kommer.

Anbefalte midtbanespillere

Felipe Anderson (7.2)

Det var en periode Anderson var virkelig heit på fpl. I det siste har det gått lengre mellom målpoengene, noe som har resultert i noe mindre eierandel. Med et fint kampprogram fremover, og Fulham i denne runden kan dette være tidspunktet hvor formen kommer tilbake. De har også kamp i både runde 31 og 33.

felipeanderson0311
Den brasilianske teknikeren har tidvis vært svært god for West Ham. 

James Maddison (6.6)

Dette er et noe mer risikabelt valg enn mannen ovenfor, men har en noe større bonus hvis han leverer med tanke på hans lave eierandel på 4.3%. Det som gjør han til et interessant valg er ikke minst kampprogrammet, mens også hvor god han ser ut i de kampene han spiller. En kan undre seg over hvorfor han til stadighet blir byttet ut tidlig i kampene. Med et flott kampprogram fremover, og kamp i både runde 31 og 33 så kan Maddison være en skikkelig differensial i den kommende perioden.

Anbefalte spisser

Alexandre Lacazette (9.5)

Franskmannen nyter stor tillit for tiden og viser også prov på god form. Mål mot Huddersfield sist, og med Southampton og Bournemouth på de to neste kampene så er dette et spennende valg til en svært fin pris. Eierandel på kun 10.2%.

Salomón Rondón (5.7)

Main man på topp hos Newcastle som har svært fine kamper i den kommende perioden. Har kamp i både runde 31 og 33. Seks mål og tre målgivende så langt i sesongen. Eid av 4.5% og er et godt valg fremover som en billig spiss.

Salomon-Rondon-Football365
Kan brøytebilen på topp hos Newcastle være et godt valg fremover?