Gameweek 27

Denne uken vil tipsene dreie seg om de seks viktigste spillerne i sesonginnspurten. Vi vil trekke frem seks spillere, som man bør eller kan ha inne på laget sitt.

 

Franck Boli (8,3) – Stabæk

Toppscorer i Eliteserien, og vital i Stabæk sin jakt om å unngå nedrykk. Har et fint kampprogram, og vil nok score enda flere på de fire gjenværende kampene. Brennhet om dagen og er en «must have».

high_td1fd248
Franck Boli har hatt mye å juble for denne høsten.

Erling Braut Håland (7,6) – Molde

Vidundergutten har fått sitt store gjennombrudd denne sesongen, noe som resulterte i overgang til det store utland. Først skal han bare banke inn et par kasser til for Molde. Både Håland og Molde er i bra form, og til helgen møter de Start som mangler et par viktige forsvarsspillere.

Eirik Hestad (8,4) – Molde

Vært tidvis helt briljant i store deler av årets sesong. Står med sju mål og like mange målgivende så langt. Det blir fort flere før sesongen er over.

Mustafa «Mos» Abdellaoue (9,9) – Strømsgodset

Dette er virkelig en differensial, og en mann for de som er nødt til å hente inn en del poeng. Marcus Pedersen er bekreftet ute resten av sesongen, og det vil nok føre til at Mos får tillit fra start i de gjenværende kampene. Mos har bevist i flere klubber at han er en notorisk målskårer, og vi tror at det fort at han kan være den forløsende faktor som skal til for at Godset skal snu den grusomme trenden.

td36fe64
Er det “Mos” som skal redde Strømsgodset fra nedrykk?

David Akintola (7,6) – FK Haugesund

Den driblesterke vingen har virkelig tatt Eliteserien med storm, og det har resultert i et voldsomt antall fantasypoeng. Haugesund har et greit kampprogram nå på slutten, og da kommer Akintola til å være involvert i det de foretar seg offensivt.

Sam Johnson (9,2) – Vålerenga

Tilbake i førsteelleveren etter en lengre periode på sidelinjen. Tre mål og en målgivende på de siste tre kampene er svært gode tall, og vi tror det bare vil fortsette. Det pleier å være målrike kamper i slutten av sesongen, og det tror jeg Johnson og hans eiere på fantasy vil tjene godt på.