Gameweek 29

Anbefalt keeper

Ederson (5.6) – Bournemouth borte venter for et gulljagende Manchester City. Bournemouth har ikke vunnet på sine 4 siste og bare scoret 2 mål på disse kampene. Lukter CS for City her.

Anbefalte forsvarsspillere

David Luiz (5.9) – Møter Fulham på bortebane på søndag. Chelsea imponerte og virket solide mot Tottenham i midtuka. Tar de med seg godfølelsen fra denne kampen inn mot helga bør det resultere i 3 nye poeng for et jagende Chelsea lag. Fulham står med 4 tap på rad før denne kampen.

lajmi-9_2778

Matt Dotherty (5.5) – Har litt å rette opp etter forrige rundes tap mot Huddersfield. Er man litt framtidsrettet er nok ikke Wolverhampton spillere smarte å ha mtp kampoppsett og blanks. Men om man vil ha en god runde nå, kan Dotherty være et godt alternativ.

Anbefalte midtbanespillere

Sadio Mané (9.7) – Har den siste tiden vist seg som den mest målfarlige av Liverpools supertrio på topp. 6 mål på de siste 6 kampene. Møter byrival Everton hjemme på søndag, og det hadde ikke vært mer typisk enn at Mané avgjør denne kampen i den formen han er nå.

skysports-mohamed-salah-sadio-mane_4455575.jpg

Paul Pogba (8.9) – Makan til forvandling Pogba har hatt under Solskjær. 2 mål og 2 assist på de siste 4, møter nå Southampton som ikke har for vane å holde nullen. Lukter mål i denne kampen.

Anbefalte angrepsspillere

Marcus Rashford (7.7) – Endelig tilbake i et skadeskutt United lag. Møter Southampton hjemme på Old Trafford. Viktig for Solskjær og fansen at spydspissen nå er tilbake etter et kort skadeopphold. Godt mulig med flere målpoeng i denne matchen.

Ashley Barnes (5.7) – En av to spisser i Burnley som har vært virkelig giftig foran mål. Barnes står med 4 mål og 1 assist på de siste 5 matchene. Møter nå Crystal Palace hjemme som fort betyr pluss i målpoengstatistikken.

Chelsea-transfer-news-Ashley-Barnes-907801