Gameweek 28

Det gjenstår kun tre runder av Eliteserien, og det nærmer seg derfor slutten på Eliteserien Fantasy for i år. For å kunne ta et siste krampetak oppover rangstigen er man avhengig av å tenke litt utenfor boksen. Derfor vil vi nå trekke frem seks spillere med lav eierandel som kan være potensielle jokere i sesonginnspurten.

Magnus Wolf Eikrem (8,1) – Molde

Levert jevnt med poeng siden han kom tilbake til Molde. Dominant i andre omgang mot Start sist runde. Kun eid av 4,4%. Molde har veldig fine kamper i vente, og Eikrem vil garantert sanke poeng.

Arnór Smárason (5,7) – Lillestrøm

Lillestrøm befinner seg i midt i et bikkjeslagsmål om å overleve i Eliteserien. Smárason blir svært sentral om de skal overleve. Møter Bodø/Glimt denne runden, og denne må Lillestrøm vinne. Her kan Smárason fort bli svært avgjørende. Valgt av 5,8%.

Rufo (5,7) – Sandefjord

For en spiller dette er da! Fem mål på de fire siste kampene, og dette for tabelljumboen Sandefjord. Kun eid av 1,6% og kan vise seg å være en virkelig differensial i de tre siste rundene.

Mos (10,0) – Strømsgodset

Mos har tilbragt mye tid på benken denne sesongen, men med Pedersen skadet så får han endelig tillit. Takket for tilliten med hattrick i semifinalen i Cupen, og samtidig ser Strømsgodset plutselig mye bedre ut. Eid av 5,7%.

td36fe64
Mos kan vise seg å være en joker i innspurten.

Ibrahima Wadji (5,1) – FK Haugesund

Tre mål på de tre siste kampene er meget imponerende. Haugesund kjemper helt der oppe, og kan med litt flyt snike seg opp på tredjeplass. Ranheim hjemme denne runden, og her kan det bli målrikt. Kun eid av 1,8%.

Samuel Adegbenro (10,7) – Rosenborg

Nylig tilbake fra et lengre skadeopphold, og for en herlig spiller det her er. Driblesterk og målfarlig. Vil være avgjørende i innspurten for Rosenborg, og kan være en svært god differensial i de tre gjenværende rundene. Odd skal ta turen til Lerkendal, og en skal ikke se bort ifra at Adegbenro er involvert i målpoeng her. Eid av 9,2%.

images.jpeg
Adegbenro er endelig skadefri.