Gameweek 29

Nest siste runde i Eliteserien nærmer seg med stormskritt, og det betyr mange livsviktige kamper. Stabæk, Lillestrøm, Start, Strømsgodset og Bodø/Glimt må kjempe med livet som innsats for å unngå nedrykk. Dette blir moro å følge med på!

Her kommer seks anbefalte spillere du bør hente til sesongens to siste serierunder.

Magnus Wolf Eikrem (8,3) – Molde

Eliteseriens beste fotballspiller? Enorm kamp mot Tromsø forrige runde, og det resulterte i 13 poeng. Involvert i nesten alt Molde skaper, og dette er et lag i form. Haugesund hjemme nå, før de skal møte Sandefjord borte i siste serierunde. Eikrem er fort et must å ha i disse kampene. Fortsatt kun en eierandel på 6%.

high_tb5c9e20
Eikrem har gjort seg høyaktuell for en retur på det norske landslaget. 

Rufo (5,8) – Sandefjord

Sandefjord har virkelig funnet spansk gull i denne herremannen. Nytt mål i forrige runde og pene 10 poeng. Seks mål på de siste fem kampene har han nå. Han skårer rett og slett i hver eneste kamp, uansett motstander. Dette her er fantasygull! Eid av smålige 2,8%!

Mos (10,1) – Strømsgodset

Fikk det som ventet tungt mot Brann på bortebane, men Mos klarte å lure til seg en skåring allikevel. Han pleier nemlig å skåre mye så lenge han får tillit. Godset møter nå Lillestrøm på hjemmebane, et lag som de slo 3-0 i cupen hvor nevnte Mos like gjerne slo til med et hattrick. I siste serierunde skal de møte Stabæk, det kan fort bli en veldig målrik affære. Eid av kun 7,1%.

 

Pål Andre Helland (11,5) – Rosenborg

Skader har ødelagt hele sesongen for innoverkanten til Rosenborg. Spilte sine første hele 90min mot Odd sist, og det resulterte i to skåringer. Dette kan være en veldig fin mann å ha i de siste to rundene hvor Rosenborg møter Start og Bodø/Glimt. Kun eid av 6,7%.

2903793.jpg
Pål Andre kan fort banke inn et mål eller to i de kommende rundene. 

Fredrik Haugen (9,6) – Brann

Det har så absolutt ikke blitt den sesongen på Fantasy for Haugen som mange spådde på forhånd. Fire mål og fire målgivende må sies å være noe skuffende for bergenseren med det gode skuddbeinet. Forrige runde slo han derimot til, og viste hva som bor i han. Kan det fortsette? Kristiansund borte nå, og Odd hjemme i siste runde. Jeg tror Haugen kan finne på å levere noe i begge disse kampene.

Gjermund Åsen (6,7) – Tromsø

Tromsø har vært veldig svake over en lengre periode nå, og en tenker kanskje at en bør holde seg unna spillere herfra. Gjermund Åsen er så god at jeg synes man kan gjøre et unntak. Skal tilbake til Trøndelag for å møte Ranheim nå, og dette tror jeg blir målrikt. I siste serierunde møter Tromsø Sarpsborg 08, som virkelig ikke har noe å spille for. Jeg tror dette blir to målrike runder for Tromsø, og det pleier å bety poeng til assistkongen Gjermund Åsen.

gjermund_action.jpg
Gjermund Åsen skal tilbake til gamle trakter denne runden.