Gameweek 3

Mest poeng i runde 2

Vito Wormgoor (Brann) – 15 poeng

Fredrik Aursnes (Molde) – 11 poeng

Kristoffer Ødemarksbakken (LSK) – 9 poeng

Rundens positive

Vålerenga tok sin andre seier på rad og gjorde det bra hjemme mot Odd på Intility Arena.

Rundens skuffelse

Rosenborg står fortsatt uten seier og i årets første hjemmekamp hadde nok både spillere, trenere og publikum forventet en seier mot KBK.

Hot

  • Ødemarksbakken (LSK) imponerte i forrige match med scoring og 2 bonuspoeng.
  • McDermott (KBK) sto som en levende vegg og hadde flere avgjørende redninger for KBK mot RBK.
  • Sam Johnson (VIF) ser meget kvikk og målfarlig ut, allerede scora 2 mål.
  • Molde, sterk borteseier nå sist og de ser veldig solide ut bakover og fremover

 

sjo3.jpg
Sam Johnson (t.h) har skåret to mål på to kamper denne sesongen. Vålerenga står med en seier og en uavgjort. 

Not

  • Odd skuffer med sitt andre tap allerede.
  • Rosenborg står fortsatt uten seier.
H7LUzm12vRWNq6heHBTZ4wjQEk9Osz2PdSJrhpcZVd6g.jpeg
Rosenborg og Adegbenro (t.h) står fortsatt uten seier i årets Eliteserie. Adegbenro er også skadet før kveldens møte mot Odd. 

 

Før runde 3

Endelig kommer det en runde hvor det foreløpig ikke er noen utsatte kamper. Ranheim før i denne runden sin første Eliteseriekamp for året og det er med stor spenning laget fra Trøndelag tar i mot Stabæk.

Drømmelaget runde 3

bilde1.png

 

 Keeper

Andreas Linde (5.5): Hjemmekamp mot Tromsø står på planen for Molde og om de fortsetter det solide spillet defensivt er nok ikke et rent bur å unngå.

Forsvar

Christoffer Remmer (5.5):  Bankers på høyrebacken til Molde og så langt har han 12 poeng og 2 rene bur.

Simon Larsen (5.0): Hjemmekamp mot et Sandefjord som ikke akkurat skremte mange i første serierunde. Gode muligheter for gode poeng her.

Aleksander Stølås (5.5): Bortekamp mot Glimt. Kan være en mulighet for den angrepsvillige forsvarsspilleren å både få med seg defensive og offensive poeng hjem fra Nord.

Midtbane

Kevin Kabran (6.6): Imponerte i første serierunde og hjemme mot Sandefjord er det ikke usannsynlig at det blir flere målpoeng.

Fredrik Aursnes (6.3): Evighetsmaskinen fra Sunnmøre har vært meget solid for Molde så langt. Med 2 mål, 1 assist og 3 bonus på 2 runder er det vanskelig å ikke ta med Aursnes på laget.

Simen Juklerød (6.5): Den slepne kantspilleren har vært god så langt. Var uheldig å få med seg en straffebom sist, men kan nok være en farlig mann å ha inn på laget.

Pål Andre Helland (12.0): Snart løsner det for Rosenborg offensivt og da er det naturlig å ha Helland som en av mange som kan være avgjørende for dette. Bortekamp mot et Odd-lag som har sett svak ut i innledningen av sesongen.

Torgil Gjertsen (7.5): Fjorårets komet for KBK har sett litt rusten ut så langt. Hjemmekamp mot LSK denne runden, og da kan det fort snu for Gjertsen og de andre offensive KBK spillerne.

Angrep

Sam Johnson (8.6): Målsniken har scoret to ganger allerede og viser hvorfor VIF satser på han. Hurtig, målfarlig og smart i bevegelsene sine i boksen.

Marcus Pedersen (10.2): Har drevet Godset sitt offensiv på egenhånd så langt. Fikk med seg 2 mål og 3 bonus i førstematchen.

Rundens dunk:

Samuel Adegbenro (11.5) Valgt av 21.5%, vil nå være skadet i noen uker som en følge av ankelskaden han pådro seg i treningskamp mot Ranheim.

Rundens diff:

David Akintola (5.5). Valgt av 0.5%, farlig offensiv mann som er med på mye av det offensive spillet til FKH.

Rundens kaptein:

Kevin Kabran (6.6). Den offensive midtbanespilleren styrer spillet til Start og er en farlig mann med sin teknikk og spilleforståelse.  I denne runden med få soleklare kapteinsalternativer prøver vi oss med en frekk variant.

H7LUzm12vRWNq6heHBTZ4wjQEk9Osz2PdSJrhpcZVd6g.jpeg