Gameweek 30

Gameweek 30

De blanke og doble rundene nærmer seg med stormskritt. Har du ikke begynt planleggingen enda, så begynner det virkelig å haste. Ukens tips vil fokusere på de beste spillerne å eie i både runde 30 og 31. God lesning!

Anbefalt keeper

Lukasz Fabianski (4.7) – West Ham

Fabianski pleier som regel å dra med seg savepoints i hver eneste kamp han spiller, noe som er en trygghet når det kommer til FPL. Forrige runde holdt West Ham i tillegg buret rent for første gang siden hjemmekampen mot Arsenal i runde 22. West Ham har fint kampprogram og har kamp i runde 31.

Anbefalte forsvarsspillere

Trent Alexander-Arnold (5.5) – Liverpool

Tre målgivende, seks bonuspoeng og to rene bur er fasiten på Trent sine to siste kamper. Formen til den unge høyrebacken er helt ekstrem og Liverpool sitt kampprogram er ekstremt fint. Et VELDIG godt valg fremover!

trent-alexander-arnold-cropped_bzefr6j7mitp1nrp7w4kgnofj

 

Issa Diop (4.3) – West Ham

West Ham har fint kampprogram fremover og har også kamp i runde 31. Issa Diop er et godt og veldig billig alternativ hvis du trenger å spare penger.

Anbefalte midtbanespillere

Sadio Mane (9.8) – Liverpool

Liverpool har kniven på strupen når det gjelder kampen om å vinne Premier League. Burnley og Fulham de to neste rundene er snacks. Virker for øyeblikket å være hakket hvassere enn hans egyptiske lagkamerat. Tre fra Liverpool er et must i runde 31, og Sadio Mane er et godt valg.

David Brooks (5.0) – Bournemouth

Bournemouth begynner på et helt ekstremt fint kampprogram nå. David Brooks er tilbake fra skade og det er svært gode nyheter. Seks mål og fire målgivende så langt og en eierandel på kun 3.7%.

Anbefalte angrepsspillere

Jamie Vardy (8.9) – Leicester

Brendan Rodgers har kommet inn portene på King Power Stadium. Han har uttalt at han er en stor beundrer av Jamie Vardy, og vist prov på god form med tre mål på de siste fire kampene. Med kamp i runde 31 og et svært fint kamppram i vente så seiler Jamie Vardy opp som et svært godt valg fremover.

Gonzalo Higuaín (9.6) – Chelsea

Det har vært mye styr hos Chelsea i det siste, og det er kanskje litt skummelt å begynne å bruke penger på spillere fra et lag hvor spillerne ikke virker å spille for manageren sin. Higuaín er en stor favoritt hos Sarri, og kommer til å spille det aller meste i tiden fremover. Mål i forrige kamp og med kamp i runde 31 så kan Higuaín være en spennende mann å få inn på FPL.

skysports-gonzalo-higuain-chelsea_4555116