Gameweek 30

Nå er det duket for den aller siste runden i Eliteserien for denne sesongen, og det er knyttet stor spenning til flere av kampene. I nedrykksstriden kjempes det med nebb og klør, og det kommer til å bli svært spennende å følge disse kampene.

Det er også aller siste mulighet til å klatre oppover rangstigen, og forhåpentligvis vil denne ukens tips hjelpe deg til det.

 

Thomas Lehne Olsen (8,1) – Lillestrøm

Lillestrøm er et av lagene som kjemper for å unngå nedrykk, og er et av de lagene vi har tro på at holder seg. De tar i mot Kristiansund BK på Åråsen, et lag som ikke har noe særlig å spille for. Dette tror vi kommer til å bidra til at Lillestrøm sikrer seg tre poeng. Om de skal klare det, så er det viktig at Lehne Olsen setter sjansene sine.

0ae89370-172c-4a5c-8fc2-7a9828290b14.jpeg
Lehne Olsen må prestere om Lillestrøm ikke skal rykke ned. 

Mos (10,3) – Strømsgodset

Virkelig vist seg tilliten verdig den siste perioden, med blant annet to mål sist runde. Nå er det duket for en livsviktig kamp om å unngå nedrykk mot Stabæk. Vi tror dette kommer til å bli en målrik kamp, og at Mos kommer til å score.

Kristoffer Haugen (5,7) – Molde

Det har vært en skuffende sesong for backene til Molde, men den siste tiden har de vist hva som bor i dem. Haugen med et mål sist runde, og det er gode muligheter for offensive poeng også mot Sandefjord.

Pål Andre Helland (11,5) – Rosenborg

Rosenborg har sikret gullet, og skal feire med en målfest hjemme mot Bodø/Glimt. Helland vil nok gi hele Trondheim og Kjernen en verdig avslutning på noe som kan sies å være en litt rotete sesong for Rosenborg. Helland kan fort finne på å hamre inn et par skåringer mot Bodø/Glimt.

68635114
Helland er nok interessert i å avslutte sesongen med et smell.

Franck Boli (8,7) – Stabæk

Toppscoreren i Eliteserien spiller paradoksalt nok for nedrykkstruede Stabæk. De skal spille mot Strømsgodset, som også kjemper for å unngå nedrykk. Dette kommer til å bli et målrikt oppgjør, hvor Boli kommer til å havne på scoringslisten.

020dde04-8a1f-4d8d-aa2b-506e9c4fe20d.jpeg
Franck Boli er toppscorer i Eliteserien, samtidig som han kjemper mot nedrykk.

Magnus Wolf Eikrem (8,4) – Molde

Vært strålende for Molde den siste perioden, og de vil nok forsøke å avslutte sesongen på en fin måte borte mot Sandefjord. Målpoeng i nesten hver eneste kamp de ti siste rundene.