Gameweek 32

Gameweek 32

Det er duket for et skikkelig fyrverkeri ev en runde, nemlig dobbel gameweek! Hele ni lag har to kamper denne runden, og blant lagene med to aller enkleste kampene finner vi de tre storkanonene Man City, Chelsea og Man Utd. Det er med andre ord potensielt mange poeng å hente denne runden om man spiller kortene riktig.

Mange kommer til å spille Free Hit chippen denne runden, og det er også denne chippen ukens tips vil ta for seg. Vi skal sette sammen en slagkraftig ellever som dere forhåpentligvis vil kunne hente noe inspirasjon fra. God lesning!

Keeper

Kepa (5.4) – Chelsea har to veldig fine kamper mot henholdsvis Cardiff og Brighton. Her forventer vi minst et rent bur, og det gjør Kepa til et godt valg. Chelsea har vært relativt solide defensivt denne sesongen, med 11 rene bur som er tredje flest i ligaen. Prisen på 5.4 gjør han også litt billigere enn de to største konkurrentene De Gea og Ederson.

Forsvarsspillere

Lindeløf (5.1) – Relativt billig vei inn forsvaret til Man Utd. Lindeløf er klink i laget til Solskjær og har fått hvilt i landslagspausen.

Jeffrey Schlupp (4.5) – Crystal Palace møter Huddersfield i første kamp, noe som selvsagt er meget fristende. Kamp nr. 2 er derimot mot Tottenham, som er av et helt annet kaliber. Men prisen til Sclupp, hans offensive rolle og Crystal Palace sin gode form gjør at Schlupp får en plass i dette laget.

Laporte (5.9) – Den minst rotasjonsutsatte defensivt hos Man City. Har heller ikke spilt landslagsfotball som gjør at sannsynligheten for at han starter begge kampene i denne doble runden er stor.

David Luiz (5.9) – I et formsvakt Chelsea så finner vi mer verdi defensivt enn offensivt. Chelsea slipper inn lite mål og Sarri roterer sjeldent på laget. Mot Cardiff og Brighton skal det være store muligheter for null baklengs.

Midtbanespillere

Sterling (11.6) – Brennhet både for Man City og for landslaget. Kommer til å kapteines av mange, og det med god grunn. Er et must have i alle lag, så enkelt er det.

Pogba (8.9) – Vært strålende etter at Solskjær tok styringa over hjulene på Old Trafford. Sju mål og sju målgivende i siste halvdel av sesongen taler for seg selv. Selv om kampene mot Watford og Wolves ikke er de aller enkleste så gjør Pogba seg fortjent til en plass i dette laget.

Milivojevic (6.3) – Straffetakeren til Crystal Palace kan få poeng mot hvem som helst. Er helt klink i laget og tilbyr god verdi til 6.3. Ni mål så langt.

Deulofeu (5.6) – Watford er i relativt god form for øyeblikket. Det samme gjelder også Deulofeu, som har sju mål og fem målgivende denne sesongen. Kampen mot Man Utd er av det vanskeligste laget, men hjemmekampen mot Fulham er på sin side meget spennende.

Angrepsspillere

Agüero (11.8) – Toppscoreren i ligaen med 18 mål. Gabriel Jesus virker å være langt unna å gjøre seg fortjent til en startplass, og det betyr mye spilletid på Agüero. City har Fulham borte og Cardiff hjemme. Det er kanskje de aller beste kampene en kunne hatt. Dette er ikke en spiller man vil være foruten denne runden.

Harry Kane (12.5) – Tottenham skal spille på et flunkende nytt stadion, og det kommer til å være en skikkelig atmosfære i kampen mot Crystal Palace. Harry Kane trives i de store anledningene og kommer garantert til å skåre minst et mål på oppgjørene mot Liverpool og Crystal Palace.