Gameweek 33

Anbefalt keeper

Kepa (5.4)

Chelsea hadde en solid kamp hjemme mot Brighton nå nylig. Nå tar de imot West Ham på Stamford Bridge og de har kun skåret i én av sine seks siste bortekamper. Mye tyder på at Chelsea vil holde nullen her.

Anbefalte forsvarsspillere

Trent Alexander-Arnold (5.5)

Dødelig presis høyrefot og en svært gunstig pris. Utenom Chelsea hjemme i runde 34 så har Liverpool kun fine kamper resten av sesongen. Det gjør Trent til et prisgunstig og godt valg.

GettyImages-1064764588-910x611.jpg
Liverpools unge høyreback har imponert veldig. 

Lucas Digne (5.2)

Everton har vist seg å være sterke defensivt mot topp seks lagene på hjemmebane. Senest 2-0 mot Chelsea og 0-0 mot Liverpool. God form siste tiden. Nå møter de Arsenal som til tross for god form har vært svake på bortebane hele sesongen. Fem seire, fire uavgjort og fem tap mot hele fjorten seire, to uavgjort og kun et tap på hjemmebane. Dette gir meg troen på at Everton vil levere en svært god kamp og jeg ser på de som favoritter i dette oppgjøret.

Anbefalte midtbanespillere

Sadio Mané (10.0)

Ni mål på de siste ti kampene i ligaen. Mané er brennheit om dagen, og er tilgjengelig til en mye billigere pris enn hans egyptiske lagkamerat. Liverpool er nødt til å ta tre poeng, og borte mot Southampton skal det være gode muligheter for det.

1528910581_038433_1528916564_noticia_normal.jpg
Det har blitt hele 17 mål så langt denne sesongen for Sadio Mané. 

Eden Hazard (11.0)

Har svingt veldig i prestasjonene denne sesongen, men leverte endelig igjen mot Brighton. Det gjør at jeg har troen på at de vil få nok en positiv opplevelse hjemme mot et ekstremt svakt West Ham. Den lille ballmagikeren fra Belgia utkrystalliserer seg som et spennende kapteinsalternativ denne runden.

Anbefalte angrepsspillere

Callum Wilson (6.5)

Bournemouth har en veldig fin hjemmekamp mot Burnley nå, og Callum Wilson har vært veldig god denne sesongen. 11 mål og 9 målgivende taler for seg selv.

Jamie Vardy (9.0)

Leicester har virkelig funnet formen etter at Brendan Rodgers tok over. Jamie Vardy har seks mål på de syv siste kampene og skal spille mot nedrykksklare Huddersfield. Her kan det bli målfest, og en målkåt Jamie Vardy er godt valg denne runden.

 

AFP-1EE9MJ
Jamie Vardy er i god form for tiden.