Gameweek 34

Anbefalt keeper

Mathew Ryan (4,4)

Brighton har to veldig fine hjemmekamper mot Bournemouth og Cardiff denne runden. Selv om Brighton ikke har holdt buret rent veldig mange ganger denne sesongen, så skal det være muligheter for det her. Uansett har de to kamper, noe som alltid er spennende.

Anbefalte forsvarsspillere

Shane Duffy (4,7)

Mye av det ovenfor gjelder også for Duffy. Forskjellen her er Duffy er veldig farlig i motstanderens boks. Fem mål har det blitt så langt, og denne runden kan fort bli avgjort at et nytt mål på dødball.

Shane-Duffy-Brighton.png
Fire kamper på de to neste rundene. Får vi noen målpoeng fra Duffy? 

 

Matt Doherty (5.2)

«Must have» i store deler av sesongen, men ser man på poengfangsten så er må man veldig langt tilbake i tid for å finne siste betydelige poengfangst. I kampen mot Watford i FA-cupen hadde han mål og målgivende, og det lover godt for tiden fremover. Nå møter de Southampton borte, som ikke blir en enkel kamp. Deretter er det dobbelrunde mot Brighton og Arsenal hvor begge er på hjemmebane.

Anbefalte midtbanespillere

Heung-Min Son (8,6)

De aller fleste fikk nok med seg at Harry Kane måtte av med noe som virket som en alvorlig skade mot Man City i Champions League. Når Kane er ute, pleier Son å ta ansvar. Det tror vi kommer til å skje nå også. Kommende runde møter de Huddersfield på hjemmebane. Tør Pochettino hvile en av sine beste menn? Uansett om Son får spille i helgen eller ikke så tror jeg han er et veldig godt valg ut sesongen.

Heung-Min-Son-2.jpg
Heung-Min Son blir avgjørende for Spurs i tiden som kommer.

Gerard Deulofeu (5,7)

Kom inn som innbytter og avgjorde FA-Cup semifinalen mot Wolves. Watford og Deulofeu er i veldig god form, og denne runden møter de et bortesvakt Arsenal som alltid slipper inn mål på bortebane. Neste runde har Watford to fine kamper mot henholdsvis Huddersfield og Southampton, det er snadder!

Anbefalte angrepsspillere

Jamie Vardy (9,2)

Med fire strake seire er Leicester et av de store formlagene i Premier League. Jamie Vardy trives også godt om dagen, noe hans 16 poeng forrige runde understreker. De møter Newcastle som har to strake tap og neste runde møter de West Ham som også er i katastrofal form. Selv om Leicester ikke har dobbelrunde i 35 som mange andre, så kommer han nok til å ende opp med mer poeng enn de fleste.

Raul Jiménez (6,8)

Dette har kanskje vært den aller hyggeligste overraskelsen denne sesongen. Tolv mål og ti målgivende, til en svært hyggelig pris. Selv om han nå koster 6,8 så er han fortsatt et scoop, og det er absolutt ikke for seint å få han inn på laget ditt. Fint kampprogram resten av sesongen, og en fin dobbelrunde i 35.

Raul-Jimenez-celebrates-scoring-against-AFC-Bournemouth-l
Jiménez har hatt mye å juble for denne sesongen.