Gameweek 35

Gameweek 35

Det er endelig duket for en skikkelig DGW! Mange har kanskje behov for en opptur etter at Brighton virkelig la en demper på stemningen i forrige runde. Mange har lasset på med spillere fra Brighton, og er nå kanskje usikker på om det er verdt å bruke «bench boost» med disse spillerne på laget. Skal man hitte de ut eller satse på at de i likhet med Jesus velger å stå opp fra de døde i påsketiden? Uansett, her kommer ukens anbefalte!

Anbefalt keeper

Ben Foster (4.6)

Huddersfield på bortebane og Southampton på hjemmebane. Det er to fine kamper for et lag i form og som kjemper om plass i Europaligaen. Sett bort i fra Chelsea på Stamford Bridge i runde 37 har Watford et fint kampprogram resten av sesongen.

Anbefalte forsvarsspillere

Yan Valery (4.1)

Southampton har virkelig kommet i form med ny trener. To fine kamper mot Newcastle og Watford denne runden. De resterende kampene denne sesongen er også veldig fine. Valery har også vist at han har noe å bidra med offensivt, så her kan man både få rene bur og målpoeng til en veldig fin pris.

Willy Boly (4.7)

Wolves har også to fine kamper denne runden, pluss et relativt fint kampprogram resten av sesongen. Boly fremstår som det beste og sikreste valget defensivt hos ulvene. Skåret også et mål i forrige runde.

Anbefalte midtbanespillere

Kevin De Bruyne (9.7)

Belgieren er i en helt enorm form, og det viste han så til de grader i CL-kampen mot Spurs. Har også to ellevepoengere på rad i serien. For fpl kan det være positivt at City røk ut av CL. Nå kan de kun fokusere på å vinne serien, og jeg tror at Pep kommer til å la de største formspillerne få spille så og si hver eneste kamp. Kevin De Bruyne er absolutt en av de, og jeg tror han blir avgjørende i sluttspurten på Fpl.

 

 

De Bruyne goal cele 2
De Bruyne blir avgjørende for City i gullkampen. 

 

Heung-Min Son (8.8)

Når man er inne på formspillere kan man ikke la være å trekke frem denne mannen. Til manges fortvilelse ble han hvilt mot Huddersfield, men trengte ikke mange minuttene på banen for å levere målpoeng. Målpoeng leverte han også mot City i Cl. Han fikk også gult kort, som gjør at han må stå over den første kampen mot Ajax. I et fpl-perspektiv er det en virkelig gavepakke. Han vil nok starte begge kampene i denne runden, og i den formen han er i vil det garantert gi målpoeng.

Son.jpg
Formspiller.

Anbefalte angrepsspillere

Raul Jiménez (6.9)

Forrige runde skuffet Wolves nok en gang på bortebane mot et antatt svakere lag. Nå har kamper mot Brighton og Arsenal. Brighton er i fritt fall og slipper inn mot alt og alle. Arsenal klarer heller ikke holde nullen på bortebane. Det meste ligger altså til rette for at Jiménez skal innkassere noen poeng denne runden.

Sergio Agüero (11.7)

Den lille argentineren har kanskje to vanskelige kamper mot to topplag denne runden. Først skal CL-tapet revansjeres mot Spurs før de skal ut i byderby mot Manchester United. Det deilige med Agüero er at det gjerne er i disse kampene han er avgjørende. Vi husker jo alle hans hattrick mot Arsenal og Chelsea denne sesongen. Det eneste spørsmålet er spilletid, det er nemlig en brasilianer ved navn Jesus som har vist prov på god form som helt sikkert også har lyst å stjele litt av fokuset hans navnebror får i påsken.

_103524671_aguero_reuters
Agüero elsker å spille mot storlag.