Gameweek 36 – “Diffespesial”

Gameweek 36 – «Diffespesial»

Det nærmer seg sesongslutt, og det er nå man virkelig må finne store differensialspillere for å ta et siste krampespark oppover rankingen. Derfor har vi i denne ukens tips fokus på spennende spillere som er eid av mindre enn 10%. God lesning!

Anbefalt keeper

Hugo Lloris (5.4) – Eierandel 6.2%.

Spurs er solide defensivt, og har tre fine resterende kamper. To av disse er på hjemmebane.

Anbefalte forsvarspillere

Patrick van Aanholt (5.5) – Eierandel 5.4%.

Alle vet hvor eksplosiv denne mannen kan være. Crystal Palace har vært gode denne sesongen, og med tre fine kamper har de gode muligheter til også å avslutte godt.

Calum Chambers (4.2) – Eierandel 1.0%.

Det har vært en svært tung sesong for Fulham, og derfor kan det kanskje virke idiotisk å tipse om spillere derfra. Ser man på formen den siste tiden så er det klar forbedring, spesielt defensivt. De to siste kampene har de faktisk holdt nullen. De tre resterende kampene er heller ikke dårlig, så her kan du få noen mulige rene bur til en svært billig penge.

 Anbefalte midtbanespillere

Gylfi Sigurdsson (7.3) – Eierandel 7.1%.

Vår nordiske venn har faktisk sjette mest poeng i fpl av alle midtbanespillerne denne sesongen. Tretten mål og fem målgivende er fasiten. Det må sies å være veldig imponerende. De to neste kampene er mot Crystal Palace og Burnley. Den siste kampen er borte mot Spurs og er litt vanskeligere enn de to foregående, men Sigurdsson har vist at han kan levere mot hvem som helst.

gylfi-sigurdsson
Tretten mål er status denne sesongen for islendingen. 

Nathan Redmond (5.4) – Eierandel 4.7%.

Redmond har i likhet med Southampton fått et skikkelig løft med ny manager. Han nyter stor tillit og virker å være i god form. Southampton sine tre siste kamper er veldig fine, og Redmond kan vise seg som en virkelig joker.

Anbefalte angrepsspillere

Ayoze Pérez (6.1) – Eierandel 2.1%.

Dette er en mann som virkelig er i form. Matchvinner med et lekent mål borte mot Leicester og fulgte like så greit opp med hattrick mot Southampton. Det gjør at han står med ti mål og to målgivende denne sesongen, og i den formen han er nå så vil det nok komme mer.

1_Manchester-City-v-Newcastle-United-Premier-League.jpg
Spanjolen er i sensasjonell form om dagen. 

Calvert-Lewin (5.4) – Eierandel 1.9%.

Spilt seg til fast plass på topp hos Everton og gjør en virkelig god jobb. Svært god på hodet, og er flink til å skape rom for andre. Han er bedre på å tilrettelegge for andre enn å skåre selv. Tre målgivende på de fem siste kampene underbygger det. Så dette er nok ingen eksplosiv spiss i fpl-forstand, men tilbyr regelmessige fempoengere til en fin pris.