Gameweek 37

Anbefalt keeper

Ederson (5.7)

City er bunnsolide defensivt og har hele ni rene bur på de elleve siste kampene. Hjemme mot Leicester denne runden, og borte mot Brighton i neste. Store muligheter for flere rene bur her.

Anbefalte forsvarsspillere

Luke Shaw (5.0)

Man Utd skal besøke ligaens kanskje aller dårligste fotballag Huddersfield. Selv om Man Utd sin form også er fryktelig så var det mye positivt å ta med seg fra førsteomgangen mot Chelsea. I tillegg må man huske på at motstanden er Huddersfield og at selv stjernespillere blottet for selvtillit  kan briljere her. Luke Shaw har forøvrig vært god hele sesongen og har vist prov på å kunne bidra offensivt.

Lucas Digne (5.3)

Everton er i veldig god form for tiden. Lucas Digne har også levert et svært høyt poengsnitt over en lengre periode. De tar i mot et noe tannløst Burnley på Goodison Park, så her kan vi forvente rent bur og muligens også et offensivt bidrag fra den svært angrepsvillige venstrebacken.

Lucas-Digne
Lucas Digne har vært en av PLs beste venstrebacker denne sesongen.

Anbefalte midtbanespillere

Paul Pogba (8.5)

Man Utd er som nevnt tidligere i svært dårlig form, men det er Huddersfield de skal møte nå. De slipper inn ca fire mål i hver eneste kamp for tiden. På grunn av usikkerhet hos United sine spisser fremstår Paul Pogba som det beste alternativet offensivt hos Man Utd. Tar også straffer.

Luka Milivojevic (6.4)

Svært imponerende sesong nok en gang av serberen. 12 mål og to målgivende gjør at han er Crystal Palace sin toppskårer. De aller fleste kommer fra straffemerket hvor han er sikker som banken. Cardiff er svært tøffe i spillestilen, og det kan fort bli mange dødballer og kanskje også straffer i denne kampen.

luka
Milivojevic er klinisk fra straffemerket. 

Anbefalte angrepsspillere

Sergio Agüero (11.9)

Det aller heiteste kapteinsalternativet denne runden. Virket svært pigg og skåret det avgjørende målet mot Burnley i forrige runde. Man City har kun PL å konsentrere seg om for øyeblikket så det er ingen grunn til å bekymre seg for spilletid.

Shane Long (4.7)

Har virkelig funnet målformen og har fire mål på de fem siste kampene. Southampton er i god form og jeg ser ingen grunn til at West Ham skal være en hindring for at formen skal fortsette. I siste kamp har de også Huddersfield på hjemmebane, noe som kommer til å bli mye mål.

Shane-Long2
Shane Long er i målform.