Gameweek 38

Gameweek 38

Anbefalt keeper

Ederson (5.7)

Man City har holdt nullen i hele 20 kamper i Premier League denne sesongen. Spesielt siden nyttår har de stengt igjen bakover, og det fortsetter nok slik mot Brighton i årets siste serierunde.

Anbefalte forsvarspillere

Laporte (6.3)

Som nevnt tidligere har City holdt nullen i 20 kamper denne sesongen. Laporte er klink i forsvarsrekka, og har også vist at han har offensive poeng i seg. Som for eksempel den noe heldige målgivende på målet til Kompany i forrige runde.

Trent Alexander-Arnold (5.7)

Den unge engelske høyrebacken har hatt litt av en sesong. Elleve målgivende er veldig imponerende, spesielt tatt i betraktning at han har gått glipp av flere kamper. Liverpool møter Wolves. Dette blir nok ingen enkel kamp, men Trent er farlig fremover og mulighetene for poeng er stor.

Anbefalte midtbanespillere

Luka Milivojevic (6.5)

Svært imponerende sesong nok en gang av serberen. 12 mål og to målgivende gjør at han er Crystal Palace sin toppskårer. Det ble ingen målpoeng mot Cardiff i forrige runde, men denne runden skal de møte Bournemouth på hjemmebane. Det kan fort bli et målrikt oppgjør, og kanskje også litt dramatikk.

Nathan Redmond (5.5)

Superfin kamp hjemme mot Huddersfield, som selv etter uavgjort mot Man Utd må sies å være ligaens dårligste fotballag. Redmond har vist fin form denne sesongen, og er nok ivrig etter å avslutte sesongen på en fin måte. Mot Huddersfield har de alle tiders mulighet til å avslutte med stil.

MW_Everton_Southampton_0121
Nathan Redmond kan være en joker i siste serierunde. 

 

Anbefalte angrepsspillere

Callum Wilson (6.8)

Har hatt en helt enorm sesong, og er i veldig god form for øyeblikket. Tre mål og tre målgivende på de siste fire kampene og fjorten mål og tolv målgivende denne sesongen er svært imponerende. Det spørs nok om noen større klubber vil prøve seg her i løpet av sommerens overgangsvindu. Denne runden møter de Crystal Palace på bortebane, og det kan fort bli et målrikt oppgjør.

skysports-bournemouth-callum-wilson_4111896
Callum Wilson har hatt en veldig god sesong. 

 

Jamie Vardy (9.0)

Atten mål denne sesongen kan sies å være veldig imponerende av den energiske spissen til Leicester. Har vært i enorm form den siste tiden, og selv om de møter Chelsea på hjemmebane så er han i så god form at han kan skåre mot hvem som helst.