Gameweek 4 (DGW)

Runde 3

Spillere med mest poeng

Etzaz Hussain (MFK) – 15 poeng

Michael Karlsen (Ranheim) – 15 poeng

Håvard Storbæk (Sandefjord) – 15 poeng

skjermbilde-2018-04-06-kl-20-50-25-e1523042439338.png
Etzaz Hussain tok nok overraskende flest poeng av alle sist runde.

Rundens positive

 • Ranheim: I sin første Eliteserie-kamp slo de like greit til med en knallsterk 4-1 seier over Stabæk.
 • Sandefjord: Sterk borteseier mot Start 4-1.

Rundens Negative

 • Var knyttet forventninger til at Start skulle klare å slå Sandefjord ganske greit, men slik ville det seg ikke.
 • Odd : 3 skader i løpet av førsteomgang i en tropp som ikke har den største bredden fra før.

Hot

 • Michael Karlsen (Ranheim). 2 mål, 1 assist og 3 bonuspoeng i forrige runde. DGW mot Sandefjord og Tromsø borte i neste.
 • Torgil Gjertsen (KBK). Viste seg nok engang fra sin lekne side mot LSK. Skaffet mye frispark, scoret mål og var et konstant uromoment for motstandernes forsvar.
 • Etzaz Hussain (MFK). 2 mål og imponerende spill. Kan være en fin joker for flere å sette inn etterhvert, men man må samtidig passe seg for Solskjærs rotasjoner.
 • Molde FK. 3 strake seier, imponerende bredde i troppen og spisskompetanse i alle ledd.
skjermbilde-2018-04-06-kl-20-57-28.png
Michael Karlsen og Ranheim tok Eliteserien med storm i forrige runde.

Not

 • 2 poeng på 3 kamper er ikke bra nok for et RBK-lag som ønsker og skal være i toppen.
 • Lillestrøm. Ble kjempet ut av kampen mot KBK, riktignok et par dommeravgjørelser som ikke gikk i deres favør men fortsatt ikke bra nok for Fugla.

Runde 4

Endelig er double gameweek kommet. I denne runden er det flere av lagene som skal spille 2 matcher som en følge av utsettelsene i runde 1 og runde 2. Vi får et storoppgjør på Lerkendal mellom serieleder Molde og RBK.

Disse lagene skal ha dobbel runde:

Tromsø: Godset hjemme og Ranheim hjemme

Godset: VIF borte og Tromsø borte.

Sandefjord: Stabæk hjemme og Ranheim hjemme.

Ranheim: Tromsø borte og Sandefjord borte.

Rundens Utvalgte 11 er

Keeper

Sondre Rossbach (5.5). Hjemmekamp mot Bodø Glimt. Så trygg og bra ut hjemme mot RBK sist, med unntak av den ene situasjonen der Helland scoret på frispark.

Forsvar

Erik Tønne (4.5). Dobbel GW på mannen som står oppført som forsvarsspiller, men troligvis spiller lenger opp i banen og er meget aktuell for å få med seg noen målgivende pasninger.

Jakob Glesnes (5.5). Dobbel GW også på Godset. Ingen av de to matchene er umulige for godset å holde nullen i.

Vito Wormgoor (5.6) Hjemmekamp mot KBK står på menyen for Brann. KBK mangler sannsynligvis sitt beste angrepsvåpen i Stokke og Brann kan nok klare å holde igjen bakover.

Midtbane

Håvard Storbæk (6.0). Storbæk er ute etter å fortsette den fine formen han viste i forrige serierunde. Har dobbel runde med 2 hjemmekamper mot lag som Sandefjord fort kan hamle opp med.

Robert Taylor (6.0). Ny spennende spiller på Tromsø. Scoret et meget pent mål mot Molde sist og kan fort vise seg å bli en joker for TIL.

David Akintola (5.5). Offensiv herlig spiller på FKH, lansert som diff i forrige runde og slo like godt til med en scoring der. Er med på det meste FKH gjør offensivt.

Pål Andre Helland (12.0). Scoret sist og det er ikke utenkelig at Helland ønsker å gjøre det igjen på hjemmebane mot erkerival Molde.

Gilbert Koomsoon (8.5). Hjemmekamp mot KBK. Koomsoon er nok veldig giret på å få i gang målscoringen og de målgivende pasningene.

Spiss

Marcus Pedersen (10.2). DGW. Står med 2 mål allerede og det er ikke utenkelig at han scorer flere mål denne runden. Det kommer til å smelle i oppgjøret mot VIF og der går nok Pedersen først inn og ender opp med scoring.

Thomas Lehne Olsen (7.9). Så farlig ut mot KBK sist og skulle nok hatt en straffe der. Vi vet alle fra fjoråret at Lehne Olsen vet hvor målet står og mot et Start forsvar som slapp inn 4 sist kan det nok løsne.

lineup (4)

Rundens Diff

 • Robert Taylor (6.0). Valgt av 0.7%. DGW nå og mål i forrige kamp. Kan bli en nyttig mann framover.

Rundens Kaptein

 • Marcus Pedersen (10.2). DGW og Pedersen er nok ivrig på å vise seg fram. Kan fort putte både 1-2-3 mål i løpet av disse to kampene.