Gameweek 5

Billig forsvarsspiller

Aaron Wan Bissaka (4.1). Om unggutten kan fortsette den fine formen han viste i pre-season og sesonginnledningen er vel et spørsmål vi alle stiller oss. Møter nå Huddersfield borte, et oppgjør som de vant 2-0 i fjor.

aaron-wan-bissaka2

 

Premium forsvarspiller

Marcos Alonso (6.8). Sarris menn møter Cardiff hjemme på Broa. Bør resultere i CS og en grei seier for Chelsea. Alonso kan fort være den bryter ned et lavtliggende Cardiff med sine gode crossballer og innlegg.

Mid range midtbane

Roberto Pereyra (6.3). Pereyra har vært god så langt i år, står med solide 28 poeng etter 4 matcher.  3 mål allerede, og mot et litt vaklende United forsvar kan fort denne statistikken øke.

Premium midtbanespiller

Eden Hazard (10.6) Midtbaneeleganten har vært veldig toneangivende for Chelsea i det offensive spillet så langt. Virker å ha en mer fri rolle i år. Scoret nå i landslagspausa og er nok gira på å fortsette det gode spillet i Premier League. Står med 2 assist og goals så langt.

Billig angrepsspiller

Danny Ings (5.6) Møter nå Brighton hjemme på St.Marys. Ings har sett veldig spillesugen ut så langt og svarte like greit med å putte i forrige kamp også.

Southampton FC v Burnley FC - Premier League

 

Premium angrepsspiller 

Pierre Emerick Aubameyang (10.9) Møter Newcastle på bortebane, noes om fort kan bli målrikt. Arsenal er avhengige av å få i gang Aubameyang ordentlig for å ha mulighet til å henge med helt der oppe. Scoret sitt første seriemål for sesongen i forrige runde og det er ikke en umulighet at han bygger videre på det denne runden.