Gameweek 8

Billig forsvar

Matt Doherty (4.6) Møter nå Palace borte. Wolves ser bare mer og mer solide ut bakover, Doherty er også en mann med offensive kvaliteter som kan resultere i mål og assist. Er heller ikke umulig med CS for wolves denne runden da Palace ikke har scort hjemme i år enda.

Premium forsvar

Kieran Trippier (6.3). Møter Cardiff hjemme. Bør resultere i CS og en del mål for Tottenham. Tar en del av dødballene nå og er alltid villig til å komme opp langs høyrekanten.

Billig midtbane

Johann Gudmundsson (5.9). Vært meget god i det siste islendingen.  3 assist og 1 mål på de siste 2 matchene. Møter nå ­­Huddersfield hjemme som har sluppet inn 6 på de siste 4 kampene

GettyImages-948794738.jpg

 

Premium midtbane

Eden Hazard (11.2). Nok en gang er Hazard blant våre utvalgte. Måten Hazard nå spiller på gjør at alle burde prøve å få han inn i laget. Står bak nesten alt Chelsea gjør offensivt, leverer assist og mål.

Billig spiss

Raul Jimenez (5.6). Står med målpoeng i hver av de siste 3 kampene. Møter et robust Palaceforsvar som slipper inn lite mål, men som ikke har vunnet  på hjemmebane enda.

6S2KWOQOVZA5HBEWZYHK5CEMNM.jpg

 

Premium spiss

Harry Kane (12.5). Tottenham møter Cardif hjemme på Wembley denne runden. Cardiff har sluppet inn 14 mål på sine siste 5 kamper, så her kan det fort bli mye mål og da er det vel ikke så usannsynling at Kane setter et par baller i mål.